Убитият Милен Бахчеванов от Варна в Истанбул се барикадирал в заведението

19.01.2020 / 08:28 6

Турските медии съобщават подробности по случая с криминално проявения българин Милен Бахчеванов, който бе убит от полицията в Истанбул, след като нахлул в заведение с мачете и предизвикал безредици в заведение в града снощи.

Както Петел писа той е от Варна на 32 години и още от 23 годишен е често в криминалните хроники за различни престъпления при едно, от които е ослепил жена на улицата при грабеж. Въпреки присъдите е пускан от затвора след време и пак е извършвал престъпления.

Инцидентът станал в кафе-ресторанта "Шехит Камил Балкан" в кв. "Байрамхаша"в Истанбул.

Служителят в заведението разказа: "Мъжът дойде снощи в заведението и седна на една маса на долния етаж. Поседя известно време. През това време две жени се качиха на горния етаж. Той веднага ги последва. Извади мачете и започна да го размахва наоколо, настана паника и страх.

Жените се втурнаха изплашени надолу. Всички се изплашихме. Нищо не говореше. Дойдоха полицаите.

Час и половина го уговаряха да излезе от заведението. Но той беше обърнал масите и столовете и ги бе струпал на барикада, за да не влязат полицаите. Полицаите проявиха търпение.

След около час и половина напразни уговорки полицаите се опитаха да влязат отвън на горния етаж, където се бе барикадирал. Тогава той се паникьоса, започна да хвърля срещу полицаите каквото намереше под ръка, рани в ръката един наш пазач. Не казваше обаче нищо, не говореше."

По думите на друг служител полицията снощи запечатала заведението. Едва след обяд разрешили да го отворят и да разчистят. На много места имало следи от куршуми. Бахчеванов е известен с множество криминални прояви от последните 10 години и често е в новините още от 23 годишна възраст.

Ето какво пише, например, Варна24 през 2010 година.

"23-годишен наркоман застана пред Варненския окръжен съд за това, че ограбил жена, като преди това я пребил и ослепил с едното око. Хероиново зависимият Милен Бахчеванов издебнал жертвата си Марийка Т. на 15 декември м. г.

Жената се връщала от банка в центъра на Варна и била до спирка на бул. "Васил Левски", като се оглеждала, кого да попита откъде може да хване автобус №20. Милен, който бил на спирката, предложил да й "помогне", след което започнал да й дърпа чантата. Жената се отбранявала, но получила силен удар в лицето. Грозната сцена била видяна от мъж, който бил на балкона в дома си на ул. "Подп. Калитин".

Той замерил Милен с буркан и веднага тръгнал да го гони. В паниката си Бахчеванов изпуснал чантата, но успял да избяга. После полицаи го задържали, а свидетели го разпознали. Делото е отложено за нова експертиза на пострадалата."

В Блиц също е излизала информация за буйствата на Милен Бахчеванов. Ето и публикация от 8 февруари 2014 година, когато става ясно, че във Варненския затвор се е разиграла зверска касапница с участието на Бахчеванов.  Тогава той прави опит да се самоубие.  "Рецидивистът посегнал на живота си, докато бил в стационара. Той бил настанен там, след като вчера се сбил с друг затворник. Неясно по какви причини Милен грабнал нож и започнал да се коли. Картината била ужасяваща, довериха свидетели на изнасянето на самозаклалия се Бахчеванов. По думите им, от шията му шуртяла кръв, а той целия бил плувнал в нея. Линейка на „Бърза помощ” веднага откарала Милен в Шокова зала на болница „Света Анна”. От там отказаха да дадат каквато и да била информация за състоянието на затворника, и дали има опасност за живота му. Според първоначалната информация, Бахчеванов има сериозни прорезни рани по шията", гласи информацията отпреди шест години. Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
0
robotron2000 (преди 8 месеца)
Рейтинг: 28643 | Одобрение: 5658
добре че е немската и турската полиция, че да свършат някаква работа...  А нашите шкенбенлии висят някъде с триногата!!! да събират глобички за неправилно паркиране, докато убийци ходят по улицата!!!
3
0
уйчо (преди 8 месеца)
Рейтинг: 22771 | Одобрение: -1514
Турстата полиция си знае работата. Нашата щеше пак да го арестува и утре щеше да е пак на свобода, да прави нови зулуми.
5
0
Горан (преди 8 месеца)
Рейтинг: 2064 | Одобрение: 454
намерил си е майстора
3
0
4udovi6teto (преди 8 месеца)
Рейтинг: 34811 | Одобрение: 9266
Е, край... свърши вече с лудориите си на този свят. Дано не се развихри и на онзи! Ангелче
Валери Станков

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама