Убийствен коктейл погубил каратиста Рашид? Родителите му не вярват

15.11.2014 / 13:40 4

Издъхналият Раид Шемери, бил личният терапевт на сина на Н. Левунлиев - собственик на хотел "Луксор"  в Благоевград, където спортистът беше намерен мъртъв. Левунлиев-младши имал проблеми с крака си и бил на терапия същия ден при Раид, който бил кинезитерапевт. След нея синът на хотелиера поканил Раид да му гостува. Вечерта двамата, заедно с други приятели вечеряли, пили вино. Около 2 часа след полунощ Раид се качил в стаята си с бутилка вино, там заедно с виното изпил и големи кафяви хапчета -анаболи, разказват запознати за Struma.com.

Комбинацията на анаболи и алкохол се оказала убийствена за младия мъж. Според полицията и лекарите, направили аутопсията той е издъхнал около 2.30 часа, а е открит около 12 часа на обяд. Родителите на Раид не вярват на заключенията на съдебните медици в Благоевград и искат повторна аутопсия. Те са заявили, че ще искат нова експертиза около причините за смъртта на сина си, която за момента е инфаркт, пише "Пик". 

Трупът е предаден на родителите и ще го закарат в София за реаутопсия, твърдят запознати. Пред полицията бащата Алла Шемери, който е председател на иракската общност у нас е заявил, че не вярва детето му да е вземало каквито и да било помощни вещества, бил е в прекрасно здраве, спортувал и не близвал алкохол. От хотела засега отказват всякаква информация.


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
0
Силвето55 (преди 6 години)
Рейтинг: 650 | Одобрение: 185
много жалко за хубавото момче,лека му пръст
4
0
zebster (преди 6 години)
Рейтинг: 4208 | Одобрение: 1123
С химията и алкохола наистина шега не бива. Най-големия враг на лекарствата е алкохола.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама