Учени от САЩ най-сетне откриха как да се отслабва ефикасно

02.04.2016 / 18:43 2

Ново изследване на специалисти от САЩ представи ноу-хау в сферата на отслабването. Те са стигнали до извода, че за да се постигне съществена загуба на тегло е необходимо да се осъществят няколко прости промени в хранителните навици.

Принципно условие е, че тези промени трябва да се спазват достатъчно дълъг период – поне няколко седмици, пише Блиц. Изследователи от лабораторията за хранителни продукти към Корнуелския университет в САЩ са направили извод, че промените в хранителните навици над 25 дни в месец дават забележим ефект в отслабването. При това авторите на новата теория подчертават:

”Човек трябва много прецизно да спазва тези промени така, че да му станат като естествен навик. Проведеният от учените експеримент е показал, че тези участници, които строго и последователно спазвали новите правила на хранене в резултат отслабнали значително повече в сравнение с останалите.

В ходе на изследването 504 доброволци са били анкетирани и са били изучени особеностите на начина им на живот. След анализа на тази информация специалистите са дали на хората препоръки за три промени, които те са били длъжни да спазват в продължение на месец. При оценката на окончателните резултати било установено, че 42% от участниците са отслабнали, а 27% са запазили теглото си. 

Препоръките, които били дадени на участниците не изисквали сериозни промени в начина им на живот – те не трябвало да спазват диети или да увеличат физическите натоварвания. 

PETEL.BG се дистанцира от самото начало от съобщаването като извънредна новина на броя на починали стари хора в Италия, Испания и други страни с голям процент възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да показват, че има някакво увеличение на средната сезонна смъртност в нито една от страните, което да налага тази статистика да се съобщава като извънредна новина. 

Информирайте се от достоверни източници! 

Не се подавайте на манипулации и на вероятни опити на измамници и политици да използват извънредната финсова криза за користни лични цели. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
0
SexStoki (преди 4 години)
Рейтинг: 1028 | Одобрение: 83
Има логика
Секс Шоп с БЕЗПЛАТНА доставка

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама