Ученичка от елитна гимназия е убила изнасилвача Боньо Фаса

27.07.2016 / 16:36 12

Снимка: Булфото, архив

Убитият мъж в стара Загора се оказа 62-годишният Богдан Стоянов Динев - Боньо Фаса. Той е многократно осъждан, съобщиха от прокуратурата.


Изтърпявал наказания „лишаване от свобода“ включително и за престъпления по глава „Разврат“ на Наказателния кодекс.

Факти.бг припомня, че днес в 10:29 ч. от тел.112 в полицията в града е получен сигнал от 41-годишна старозагорка, че е открила трупа на чичо си в дома му на ул. "Чая", както и множество следи от кръв. Установено е, че Боньо Фаса е починал от кръвозагуба в следствие на нанесени с нож множество порезни рани в областта на корема и слабините. За убийството му е задържано 18-годишно момиче от Стара Загора.

По-късно прокуратурата й повдигна обвинение.

Извършени са процесуално-следствени действия – оглед на местопроизшествие, разпити на свидетели, претърсване. Назначени са и се извършват множество експертизи – съдебно-медицинска на трупа, съдебно – медицинска на обвиняемата, психолого–психиатрична на обвиняемата, както и за изследване на веществени доказателства.

Извършителката на престъплението е установена часове след откриване на трупа при осъществена от нея комуникация с полицейски служител. Момичето е разказало пред полицаите, че се е срещнала с Боньо Фаса на 25 юли 2016г.  Съобщила е и за упражнено спрямо нея престъпление – „изнасилване” от страна на убития."Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
17
0
морският (преди 3 години)
Рейтинг: 37497 | Одобрение: 21812
До [color=#339933]????-КАК ЩЕ БЪДЕ ИЗНАСИЛЕНА НА РАБОТНОТО СИ МЯСТО,КОЕТО Е ПУБЛИЧНО(сервитьорка)?[/color]
29
6
морският (преди 3 години)
Рейтинг: 37497 | Одобрение: 21812
Аз съм съгласен ,че такива трябва да ги убиват,ама се пита "в задачата" :какво прави тази 18-годишна в дома на 62 -годишния изверг?;)
26
2
camellia (преди 3 години)
Рейтинг: 2849 | Одобрение: 1249
Браво, жалко, че сега ще я осъдят, ще лежи в затвора за убийство, а дъртия пиргишин, изнасилвач и въобще изрод си е ходил по земята и е вършил безобразията си. Горкото дете. Възхищавам се на смелостта на момичето.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама