Ученик разказа как е бил насилен брутално от 53-годишната си учителка (снимки)

16.04.2018 / 16:06 4

53-годишна учителка имала 2-годишна връзка със своя 15-годишен ученик. Интимните отношения между Дебора Лоу и младежът продължили от 2014 до 2016 г., но за тях станало ясно чак през 2017 г. Tогава преподавателката била арестувана, пише DailyStar.

Когато полицията започна да разпитва тийнейджъра дали случайно не е бил изнасилен, той заявил, че поради своята млада възраст не могъл да устои сексуално на учителката.

Фото: Daily Star

Тийнейджърът реши да разкаже какво се случило, когато бил едва 15-годишен. Според него всичко започнало с флирт, след което той и учителката си разменили телефонните номера. Тогава двамата правили секс по телефона, но страстта се разпалила до такава степен, че тя го поканила в дома си.

"Тя ме посрещна с разкопчана блуза и от деколтето й можеше да се види голата й гърда. Отидохме да си легнем и се целунахме, а след това започна да прави секс с мен", споделя младежът.
 

Фото: Daily Star

 

Тогава Лоу помолила момчето да я хване за косата, а след това започнали страстен секс. Учителката одрала с нокти момчето по гърби, като следите от кръв останали дори по леглото. На следващия ден момчето се почувствало неудобно и депресирано, но след това Лоу многократно провокира тийнейджъра да правят секс в продължение на две години.
 

"Тогава бях на 15 години и бях много развълнуван и емоционален. Да правиш секс с учител е мечта за всеки", добавя той. 

 

Фото: Daily Star

 

Девора Лоу бе осъдена за две основания: за съблазняване на непълнолетен и злоупотреба с доверие. Процесът по случая на изнасиления от 53-годишна учителка тийнейджър все още продължава, докато Лоу е в затвора.

Превод: Блиц

 

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
6
Mercenary (преди 7 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Ега си тъпите и извратени коментри. Тези, които са писали по-долу сякаш жена не са виждали. Пън може и да не са виждали.
11
1
д-р Скорчев (преди 7 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
И какво толкова е станало? Еба ти тъпото английско педерастче, голям моралист се извъдил! На такъв му се полага повече никога с жена да не спи в живота си!
16
1
12321 (преди 7 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Как пък на мен най заспалите учителки ми се падаха...
19
1
Честито (преди 7 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Дай боже всекиму.
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама