Учител по български втрещи "Фейсбук" с обява! Вижте как написа думата "Уроци"!

14.06.2015 / 09:31 4

Неграмотно написана обява от преподавател за частни уроци по български език и литература смая благоевградчани. Учител по български език буквално вцепени от изумление хилядите потребители на социалната мрежа фейсбук със смешно написаното обявление: „Давам Ороци по български”, съобщава „Вяра”.

Минути след пускането на обявата в мрежата коментарите под нея заваляха един след друг – кой от кой по-ироничен, закачлив и гневен. „Представете си колко образован ще бъде пък Очителят, пуснал обявата за частни уроци. И на какво точно ще научи децата”, написа възмутено Глория Василева от Благоевград, майка на две деца в първи и четвърти клас.

„Ето на такива учители поверяваме децата си, затова и образованието ни е на никакво ниво”, написа веднага след нейния коментар Тодор Нейков, също от Благоевград.

„Важното е парите да ни вземат и далавера да става”, това пък бе коментар на трети господин.

„Нека, нека, децата трябва да се Убразоват!!!”, гласеше четвърти коментар.

”Майчице милааа… аууу е много страшно става!!!!”, написа в коментарите млада дама от Сандански.

Бивша учителка по български език, представила се като анонимна, пък бе повече от категорична: „Това е пълен абсурд, срамно и недостойно за учителската професия. Който и да е пуснал подобна обява, се е изгаврил жестоко с колегите в цялата страна. Сигурна съм, че това е поредната целенасочена провокация на някой, който иска да злепостави учителското съсловие като цяло.”

Бе направен опит за връзка с телефонния номер на обявата, но номерът бе оставен на гласова поща.

По повод безумната обява шефът на Регионалния инспекторат по образованието (РИО) в Благоевград Ивайло Златанов пък бе повече от лаконичен: „Това е някаква шега сигурно, не е възможно колега да направи подобно нещо, не мога да повярвам.”

Следете всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна в Petel.bg!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

Бъдете с нас навсякъде и през вашия мобилен телефон!

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
0
Armaga (преди 9 години)
Рейтинг: 700 | Одобрение: 265
Защо да не е писано от учител? В педагогическа специалност и с 3 приемат, а на някои места май и с 2-ки от изпит, заради липса на желаещи.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама