Ударената от служител на Бойко Ели Крумова: Първо помислих, че ме удря с палка. Разплаках се от болка и унижение

19.08.2018 / 10:27 17

Монитор

Служител в пресцентъра на Министерски съвет ударил кореспондента на "Телеграф Медиа" Ели Крумова в Пловдив.

Недопустимата случка се разиграла по време на посещението на премиера Бойко Борисовна археологическите разкопки на могилата "Мал тепе" край пловдивското село Маноле.

Докато Борисов разглеждал гробницата, пресаташето Любомир Методиев се опитвал да изведе отразяващите събитието журналисти от могилата, за да може по-късно премиерът да даде изявление на удобно за всички място извън обекта.

"Беше ядосан и много зачервен от жегата. Премиерът дори му каза нещо шеговито, за да се успокои и помоли медиите да разгледа насаме с директора на Археологическия музей Костадин Кисьов могилата", разказа кореспондентката, предадоха от "Монитор".

"Тъй като беше много ядосан от неподчинението на медиите от Пловдив, му се усмихнах и му предложих да се снимаме на върха на най-високата могила в света за спомен. Приближих се към него и той ме удари. Помислих, че ме е ударил с палка, защото много ме заболя. Разплаках се, защото бях ударена пред всички мои колеги от Пловдив и си тръгнах от събитието", допълни Крумова.

Оказва се, че Методиев е блъснал Крумова със служебния микрофон на правителствената пресслужба който е доста голям и е метален, пишат още от изданието.

След инцидента събралите се журналисти сигнализираха за случая премиера Бойко Борисов, който заяви, че това е недопустимои нареди на Методиев веднага да се извини. Пресаташето изпратил съобщение, в която се извинява на Ели Крумова, но пише, че и двете страни не са реагирали професионално.

"Този СМС за мен не е никакво извинение, защото съм упрекната, че не се държа професионално. Извинение след удара не получих. Трябваше г-н Борисов да нареди на човека си и той да ми се извини", каза още Ели Крумова.

Малко по-късно, Методиев публикувал и официално извинение в профила си в социалната мрежа Фейсбук. Още веднъж подчертавам, че в постъпката ми нямаше грам умисъл. Колега, приемете моето искрено извинение, написа Методиев.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
12
6
kris (преди 4 години)
Рейтинг: 250964 | Одобрение: 29564
Еднокнижника сега можеше и да е Двукнижник......Преди 2 години му изпратих "Клетниците" на чист български и сложих между 20 и 80 страница $ 1 000........Още не ги е открил......!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
19
3
Работник (преди 4 години)
Рейтинг: 1564 | Одобрение: 899
Еднокнижника и свитата му са самовлюбени, самодоволни и самозабравили се индивиди. Заради тези тикви, държавата ни става все по гнусна и по-гнусна. За нормалния човек е гнусно да ги гледа или слуша.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама