Украински националисти: Джамала не е наша!

18.05.2016 / 01:11 6

Победата на певицата Джамала в „Евровизия” е била фалшифицирана, резултатът от гласуванията свидетелства, че Украйна повече не принадлежи на украинците. Това заяви днес председателят на националистическата партия „Свобода” Игор Токовенко. От своя страна депутатката Ирина Фарион добавя, че над Украйна виси „проклятието на демократическото изравняване на нациите по най-ниския тип на хора и идеи”, съобщава „Вести”, цитирани от Блиц.

„Евровизия окончателно се превърна в мултикултурен фарс. „Коренната украинка” победи на финала с фалшифициране, за да се покажат две неща – Украйна не е за украинците, а ЕС ни поддържа. Изборите в окупиран Донбас бяха сменени с избора на „украинката” Джамаладинова. Радваме се и танцуваме на гробовете си”, твърди Токовенко. 

Думите му бяха подкрепени и от Фарион, а писателката и телевизионна водеща Мери Дажевски подчертава, че народът в Украйна се е о казал по-храбър от елита, подведен от „стари политически инстинкти”, принудили журито да отдаде предпочитанията си за Украйна. За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
6
7
Мари Хуана (преди 7 години)
Рейтинг: 10314 | Одобрение: 4759
Значи и Крим не е ваш! Изплезване

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама