Ураган в нета! Незапомнена ли бе снощната буря във Варна? Вижте уникален пълен запис от край до край!

17.05.2015 / 13:45 10

В интернет се развихри мощна буря от коментари дали наистина снощната гръмотевична буря във Варна е била толкова незапомнена, колкото твърдят мнозина варненци.

Ето и мнението на нашия читател Александър, който е направил уникален запис от край до край, който може да видите по-долу.

Споделете и вашия коментар под статията.

"Реших да ви изпратя видео, с което заснех снощната буря. 

Бурята бе бързоподвижна и както бе в Северозападна България няколко часа по-рано (към 22 и нещо), така към 2 без нещо пристигна тук във Варна. Поне това бях видял от радара.
Трябва да допълня, че качеството не е много добро, защото техниката ме ограничава и кадрите се пренасищат при повечето близки светкавици. Другото е, че няма как в 2 сутринта да си намеря по-добро място за снимане.
Вие преценявате дали изобщо има смисъл да се публикува това 20-минутно видео, защото ми се струва, че се изписват доста статии за най-обикновена гръмотевична буря. Спомням си, че преди 5-6 години, тези бури бяха често срещани - много гърми, малко вали"

Видео Alexander Armaga


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
0
caisa (преди 9 години)
Рейтинг: 8411 | Одобрение: 1931
НЕВЕРОЯТНА ИГРА НЕ СВЕТЛИНИ.ЕТО И МОЯ КЛИП ОТ СНОЩИ КОИТО МАЛКО ПООРЯЗАХ ЗА ДА СЕ ВИДИ САМО НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО.     https://www.youtube.com/watch?v=aqHEjH62kHE
НАЙ-ЗАБАВНИТЕ СЪВРЕМЕННИ ДЕТСКИ СТИХЧЕТА
1
2
Armaga (преди 9 години)
Рейтинг: 700 | Одобрение: 265
Сега гледам, че е публикувано съобщението, което съм пратил в пощата на петел.бг. Обаче очаквах поне някаква редакция, за да бъде по-издържано. Иначе бурята си бе най-обикновена. Друг е въпросът, че напоследък е нямало гръмотевична буря през нощта, която да мине точно над града.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама