Условно наказание и глоба за държане на високорискови наркотични вещества наложи

14.02.2020 / 14:49 0

Условно наказание и глоба за държане на високорискови наркотични вещества наложи Районен съд – Варна, съобщават от пресцентъра на институцията.

В бързо съдебно производство, по силата на внесено за разглеждане и одобрено от съда споразумение, 33-годишен мъж от Шумен беше осъден за държане на наркотици на 6 месеца лишаване от свобода, чието изпълнение се отлага с изпитателен срок от 3 години. При извършена на 30 януари тази година полицейска проверка във Варна у него са били открити  пакетчета със суха тревиста маса – марихуана, както и опаковки, съдържащи амфетамин с различно процентно съдържание на активно действащ наркотичен компонент. Общата стойност на откритите у подсъдимия високорискови наркотични вещества е за близо 60 лева. 
           33-годишният подсъдим е неосъждан. В негова тежест се възлага заплащането на направените по делото разноски.
          Съдебният акт е окончателен и влиза в сила веднага.
 

PETEL.BG се дистанцира от самото начало от съобщаването като извънредна новина на броя на починали стари хора в Италия, Испания и други страни с голям процент възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да показват, че има някакво увеличение на средната сезонна смъртност в нито една от страните, което да налага тази статистика да се съобщава като извънредна новина. 

Информирайте се от достоверни източници! 

Не се подавайте на манипулации и на вероятни опити на измамници и политици да използват извънредната финсова криза за користни лични цели. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама