Утре варненци предават капачки пред Катедралата в акцията "Аз вярвам и помагам"

12.04.2019 / 21:03 3

Снимка Фейсбук

Утре сутринта започва акцията за предаване на пластмасови капачки, която ще се проведе на площада пред Катедрален храм “Св. Успение Богородично” в град Варна. СБАГАЛ – Варна (АГ болница) ще се включи активно в празника на рециклирането „Аз Вярвам и Помагам 2”. Очакваме ви да споделим емоцията на празника и да докажем за пореден път, че когато ние българите се обединим правим велики дела, приканват организаторите. 


Екипът на СБАГАЛ – Варна (АГ болница) изказва огромната си благодарност насдружение „Аз вярвам и помагам“ за даренията, които сме получили през годините от организиранетекампании за събиране на пластмасови капачки. Модерната и високоспециализирана апаратура от кампанията „Аз вярвам и помагам“ са кувьоз и реанимационна маса за целите на Неонатологично отделение. С тази апаратура се подобрят интензивните грижи, които екипът на болницата полага ежеминутно за най-малките, но и най-борбени пациенти.

От началото на 2019г. до момента в отделението по Неонатология към АГ болница са лекувани над 80 недоносени деца, като най- малкото до момента е 680 гр. В АГ болница от началото на годината са проплакали 530  бебета. За да може освен адекватна и навременна медицинска помощ от страна на специалистите, работещи в болницата при проследяване на бременността, раждането и последователните грижи за новороденото, лечебното заведение се нуждае от апаратура за отделенията „Родилно“ и „Неонатология“. 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
3
4udovi6teto (преди 2 месеца)
Рейтинг: 11633 | Одобрение: 5328
Мили Петльо, събрах една торбичка с капачки през зимата и днес с удоволствие ще ида да ги занеса. Дано помогнат на дечицата! Усмивка
Валери Станков
3
5
n eXu s (преди 2 месеца)
Рейтинг: 67128 | Одобрение: -46617
Е направете и една кампания "Аз си развивам мозъка и работя", че има нужда - кръчмите са пълни нонстоп в работно време!
Shqipëria dhe Bullgaria në zemrën time. Dy vende të lashta të mëdha. https://www.youtube.com/watch?v=MTScExDUBJM

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама