В „Ичи Геки” тренираха с голямо име в каратето

13.02.2018 / 18:21 1

По инициатива на БКА-ИКО България, с председател световния Шампион – Шихан Емил Костов, от 8-ми до 11-ти февруари се проведе 5-ия зимен кумите семинар по киокушин карате във Варна.

Събитието бе под инструктажа на световният шампион на без-категории, шампион на Япония, европейски шампион и успешно защитил 100 боя – сенсей Тариел Николеишвили, и неговия треньор Шихан Карен Гядукян.

Още с пристигането им във Варна, възпитаниците на шихан Костов в СК “Ичи Геки Варна“ имаха честта да посрещнат инструкторите от Русия в тяхното доджо и да направят с тях една тренировка.

Семинарът включваше по две тренировки на ден, по време на които елитните спортисти преподаваха основно техники по новите правила, въведени от Международната карате организация още през 2017 г., както и физическа подготовка на състезателите.

По време на лагера, в който взеха участие около 110 състезатели от повечето клубове в страната, членове на БКА, шихан Костов организира съдийски курс, както и изпит за повишаване на степен.

Следващата изява на отбора на БКА – ИКО България е участие в международния турнир в Москва на 24-ти и 25-и февруари.

 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама