В „Стани Богат”: Цяла България разбра как заради булевард „Левски” събориха трибуна на стадион „Спартак” във Варна

16.05.2018 / 22:09 10

Цяла България вече разбра как заради булевард бяха съборени част от седалките на трибуна на стадион на „Спартак” във Варна.

Това стана по време на предаването „Стани Богат” по БНТ.

На въпрос за 1500 лева участник бе запитан: През какво нестандартно ”препятствие” преминава прясно реконструираният булевард „Васил Левски” във Варна?

Отговорите бяха: а - Военно гробище, b – Плажа „Първа буна”, с - Скален манистир, d – Трибуна на стадион.

Участникът посочи отговор „d” и продължи напред.

Както е известно, със събарянето на трибуни на стадион „Спартак” заради разширяването на булевард бе сътворен прецедент в световния футбол.

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
6
0
zz top (преди 8 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Еееееееееее, какво искате бе? Ставате известни! По БНТ говорят за вас, нищо че е в ТВ състезание, наскоро бат ви Бойко ви обеща 1 милион за стадиона, прегръщахте се и се целувахте с него в София, Сега ще чакаме да видим дойде ли милиона и кога ще започне ремонта на стадиона, че останаха 3 месеца до юбилея!
6
3
фк спартак (преди 8 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Липсва коментари за предстоящия мач. Естествено ние трябва да спечелим. Успех
5
2
Yann (преди 8 месеца)
Рейтинг: 25095 | Одобрение: 10965
@опетков: Ти явно не си запознат, какво означава думата "трибуна". Ами вземи и отвори тълковния речник, пък тогава пиши глупости. "Пейки за зрители на стадион, разположени амфитеатрално. Трибуните са изпълнени със зрители.". Реално са унищочени 3 реда от седалките на трибуната. Това според теб какво е? Ето ти и снимка, да си гледкаш, щото тям от където пишеш явно недовиждаш.... https://www.varna24.bg/novini/varna/Noviyat-bul-Levski-mina-prez-tribunite-na-stadion-Spartak-788120
НЕ на Истанбулската Конвенция! Слабите се стремят към ред. Силните владеят хаоса.
4
8
до z (преди 8 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
достатъчно добре съм запознат с "вашия" казус, за да смятам, че вие като фенове не може да се похвалите със съществен принос за каквото и да е по темата. Колко протеста направихте? Но говоря за съшествени такива. Колко пъти спахте пред общината? Колко пъти стъжнихте живота на кура ми Янко? 10 години отборът го нямаше и ти ми се хвалиш колко много сте помогнали... Обеща ли ви лично кмета, че седалка няма да бъде бутана? Излъга ли ви пак? Спартак можеше да е на мястото на Лудогорец сега! Вместо това къде е ? Важното е "любимия ти отбор да върви нагоре" ? Ами той не върви, даже е срамота да се изтъкваш като постигнали нещо, понеже сте в 5та глуха. И точно за това патоса с който не те интересува, че говориш е комичен даже.  
16
3
до "do z" (преди 8 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Не знам колко си запознат с нашия казус , но борбата с хората които искат да съсипят Спартак Варна е вече около 10 години. Вярно е че ни се подиграха и ни сринаха до основи, но ние няма да спрем да се борим. Има хора които дават цялата си енергия и време да възродят отбора ,да си върнат стадиона и Спартак  отново да е фактор в българския футбол. Не знам дали говоря с патос или не и не ме интересува. Важното е любимия ми отбор да върви нагоре и да си върне дома- ст. Спартак !!!
15
6
Спартак-Варна (преди 8 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Опетков ли си какъв си??? Не те знам!!! Но когато прочетох какво си написал, веднага разбрах че си един голям педераст!!! Какъвто няма в цяла Варна!!!
11
7
do z (преди 8 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
принципно съм съгласен с теб, ама патоса с който говориш за вас феновете на Спартак е комичен. Кви фенове сте? Продадоха и опропастиха отбора ви, събориха стадиона ви, а ти се изказваш сякаш сте взели шампионска лига. Подиграха се с вас феновете на Спартак! И продължават да се подиграват. А олигофрена опетков не го мисли, той е педал. 
29
8
z (преди 8 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Пълни глупости "опетков" . Пейки няма на ст.Спартак има седалки!!! Стадиона не е ползван защото беше откраднат и подготвен за събаряне и застрояване с офис сгради , кооперации или бог знае какво. Това не се случи заради сърцатите фенове на Спартак Варна. Това ти няма как да го разбереш , ти не знаеш какво е да си отдаден с цялата си душа и сърце на отбора си.Ти знаеш само да плюеш и да псуваш градския съперник. По цял ден те е яд , че Спартак се възражда , толкова те е яд ,че дори забравяш да подкрепяш отбора си когато има нужда от теб. Седиш пред компютъра и плюеш по Спартак Варна. Аз даже не те мразя , жал ми е за теб и отбора ти. Отбора ти няма нужда от теб и такива като теб!
6
1
охи (преди 8 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
и не е отговор Г - такъв няма!
21
34
опетков (преди 8 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Кокошка пак излъга. Това истината за нашите журналисти е тера инкогнита. В името на какво лъжете бе, Уважаеми господа ( да се чете:долни п*дераси?) Бяха съборени 3 реда седалки от редиците дървени седалки зад вратата, от другата страна на остатъците от атлетическата писта. Там никога не е имало трибуна. На софиянци е простено да бъдат заблудени, но вие уж сте варненци. Ако трябва и цялото селско игрище, именуващо се "Стадион Спартак" да бъде разрушено за доброто на града. Освен това то е неизползваемо от дълги години.
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама