В. "Шоу": Ясновидката Николета обяви пред България: Убийствата в Нови Искър са извършени от...

13.02.2018 / 15:56 7

"Този много ме е тормозил. Лично неговите групи мен са ме отвличани - мен и моята приятелка, заради 10 хиляди долара. Тези пари те ги откраднаха от нас. Една година се крих в Русе! Голям стрес изживях", твърди Николета в интервю пред "Шоу", предаде "Пик". 

Не става ясно какви точно са били отношенията на ясновидката с Христов, нито откъде е имала въпросната сума, както и защо точно от нея той ще тръгва да краде пари. 

Преди да избяга в Русе, Николета и другата жена били изведени извън София, край Казичене. "Сложиха ми една тухла на главата, искаха да ми пръснат черепа с нея. Много съм го клела него", уверява още Йорданова. 

Думите й обаче няма как да бъдат доказани, а и обвинямемият няма как да се защити. Петър Христов бе показно разстрелян на 8 януари сутринта. 

В същото интервю Николета твърди, че Росен Ангелов не е убиецът на семейството от Нови Искър. "Той е също жертва като застреляните. Това се случи за отвличане на вниманието на хората. Когато има убийство или нещо такова, управляващите си правят каквото си искат. Убийството е направено от две групи - едната убива семейството в къщата, а другата група отвлича Росен, инсценирайки, че се крие. Взимат му отпечатъци и нагласят така нещата, че той ги е застрелял. Две седмици това беше тема на разговор и никой не обърна внимание, че вдигнаха горивото с 40 стотинки", казва ясновидката.

 

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
2
браво (преди 8 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Голяма логика няма що - убити 7 човека и поскъпване на горивото с 0,40 лв.
4
2
якошиба (преди 8 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
ДАА ИМАЛО И ХОРА КОИТО НЕ ГЛЕДАТ НОВИНИ И РАЗСЪЖДАВАТ КАТО НИКОЛЕТА А ВАС ВИ ХАПЯТ ЩЪРКЕЛИТЕ 80% ДЕБИЛИ А ПРИЧИНАТА ЗА РАЗСТРЕЛА Е ЯСНА КАКТО КАЗВА ДОН КОРЛЕОНЕ-ЗА ПАРИ АМИЧИ ЗА МНОГО ПАРИИИ
4
3
д (преди 8 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
хапят я, хапят я силно
6
17
az (преди 8 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Тази е за затвора
12
14
аз (преди 8 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
тая не спря да се излага...кой и за какво ще я отвлича баш нея....може и да "вижда" това-онова,но има и % куку-мяу при нея....
19
8
Ко? Не! (преди 8 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Хайде звездобройко като виждаш всичко с подробности, че не е Росен убиеца, кажи кой е? Да ама няма да кажеш, защото си измисляш всички тези простотии и търсиш евтина слава и реклама за да вържеш следващите шарани да ти идват да им гледаш на боб ;)
27
14
д (преди 8 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
из дневниците на един луд..
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама