В МВР ври и кипи - подпукаха шефове заради Пелов! Директор подаде рапорт за пенсиониране

13.06.2018 / 14:37 4

Директорът на Областната дирекция на МВР – София – комисар Георги Григоров е подал рапорт за пенсиониране, предаде БНР. Официално мотивите не се посочват, но се предполага, че решението на Григоров да напусне системата е свързано със случая на избягалия затворник Владимир Пелов, който беше застрелян при престрелка в Ботевград.

Именно на ОДМВР – София е и Районното полицейско управление в Ботевград, което понесе критики за несправяне със случая.Вчера Георги Григоров призна, че Марио Панчев, който уби Владимир Пелов, но после също почина от раните си от престрелката, е сигнализирал в полицията, че се чувства застрашен след бягството на Пелов от затвора.

Министърът на вътрешните работи Валентин Радев вчера обяви, че няма да подава оставка, но на базата на анализа за работата на полицията по случая Пелов ще вземе мерки срещу служители, които не са си свършили работата. 


 

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
1
БАЙ ХОЙ (преди 7 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Единичка, лошото и при рибата и при управниците е , ЧЕ СЕ ВМИРИСВАТ ОТКЪМ ГЛАВАТА , АМА СЕ ЧИСТЯТ ОТКЪМ ОПАШКАТА ! Щом сгафи дирехтора го отнася чистачката !Намусен
6
0
44 (преди 7 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Не можах да разбера защо министъра на ватрешните работи няма да подава оставка. той само локуми разтяга и хабер няма от тази работа.
4
0
1 (преди 7 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Тя рибата се вмирисва от главата тъй че Радев трябва сериозно да си помисли кой ще гони себе си или някой друг.
3
1
партизан за бой се стяга (преди 7 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Случайно не започва ли да ви прилича България на онази България от преди 1944 година? Шумкари и избягали затворници по гори и паланки се преследват от орди жандармеристи и се стрелят на живот и смърт. И се превръщат в ГЕРОИ! Дежаву или така ми се струва. Някой да си спомня как приключва партизанското движение???
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама