В Спартак си спомнят за Траян Дянков

01.08.2020 / 08:38 0

На този ден преди четири години Господ прибра Траян Дянков твърде млад и той продължи да играе своя най-добър футбол на небето.

Трико бе не само футболист на Спартак. Той бе от онези, истинските спартаклии, които се раждат такива. От тези, които носят спартаклийския дух в себе си, раздават се безкористно за емблемата на родния клуб и бранят стоически спартаклийската кауза на зеления правоъгълник и в живота.

Имаше данни да успее и като треньор на Спартак, но в онзи проклет 1 август 2016 година мечтите, както неговите, така и на цялата спартаклийска общност рухнаха.

Траян Дянков си отиде едва на 40 години. Отиде си тихо и бързо, но с футболното си поведение и с това като ЧОВЕК в обществото начерта верния път, по който да вървят поколенията спартаклии.

Бог да те прости, Траяне! Ти никога няма да бъдеш забравен!

 Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама