В момента! Варненци се събират на протест пред Областна управа срещу загробването на България с 16 милиарда дълг

06.03.2015 / 13:21 9

Варненци се събират в момента пред сградата на Областна управа на улица "Преслав".

След минути започва поредният протест срещу водената от правителството „Борисов 2“ политика, организиран от членове и симпатизанти на градската и областната организация на БСП във Варна. „Поетият нов държавен финансов дълг, в размер на 16 000 000 000 лв., разклати и без това крехката финансова стабилност на страната ни. Виждате какво се случва през последните месеци в страната – престъпността главоломно се повишава, ежедневно се отнемат човешки животи. С това правителство сме обречени на икономическа и финансова нестабилност, застрашена е и сигурността на държавата, и на всеки човек“, категорични са от БСП-Варна. 

Сборният пункт е в 11.00 часа пред сградата на Областната администрация в града. След това протестът ще премине в шествие по улиците на Варна и ще спре пред сградата на Общината. От БСП призовават варненци да се включат в протеста, за да защитят своите и националните интереси.

Допълнително масло в огъня наля преди дни областният управител Стоян Пасев, който каза, че има сметка за ток от 400 лева, но за него не е проблем и не се оплаква.  

Последва бурна реакция във форумите в интернет. Многобройните са призивите за прокурорска проверка на доходите на Пасев.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ! 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
12
Svetla Nikova (преди 9 години)
Рейтинг: 227 | Одобрение: -118
Време е за народен съд

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама