В софийски мол паркира БМВ, излязло директно от "Смъртоносна надпревара"

14.11.2017 / 16:24 0

На необичайна находка са се натъкнали посетителите на столичен мол. В паркинга се оказа кола, която прилича сякаш току-що е участвала в гонка от култовия филм "Смъртоносна надпревара", пише Блиц.

Тя е "оборудвана" с всички типични характеристики - ръжда и нарисуван череп на капака, решетки по стъклата, дори и изрисувани шипове.  Типично в духа на филма, който разказва как 2050 година планетата е пренаселена и за да осъществи известен контрол на популацията, правителството насърчава едно състезание. Смъртоносната надпревара, която представлява ежегодно състезание в цялата страна, където набират точки за убиване на хора с техните автомобили. Бдителен столичанин се е натъкнал на находката ѝ я е публикувал в социалните мрежи с кратък коментар "Мол България "лудо БМВ".

Той е успял и да "щракне" шофьорът на необичайната кола, който макар че не се вижда хубаво, маха на фотографа. Впечатление прави ароматизатора на усмихната емотиконка, който виси от огледалото за обратно виждане. Всъщност се оказва, че колата наистина е от "надпревара", но не смъртоносна, а луда. "Луда надпревара" е автомобилно шоу със собствени ръчно направени автомобили и впечатляващи шофьорски умения, както и талант за избягване на брутални удари. Мотото му обаче е за спиране на агресията на пътя.

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама