Валентин Радев направи още шокиращи разкрития за убийството на Виктория!

14.10.2018 / 09:07 3

Искам да поздравя МВР за добрата работа. Това мога да кажа. Аз съм удовлетворен от това, което свърши и министърът на вътрешните работи Младен Маринова. Това заяви в ефира на "Събуди се" по Нова телевизия бившият вътрешен министър Валентин Радев.

"Има наистина сериозни доказателства срещу Северин. Веществата, които са оставени, не само ДНК, са сред най-точните доказателства", каза той. 

"Сега вече нещата са в ръцете на прокуратурата. Вероятно следващата седмица ще се предаде момчето на българските власти и ще е в България. Има различни варианти за пътуване. Най-вероятно ще дойде с граждански полет", добави ексминистърът, пише Блиц. 

"Най-добре е да изчакаме следствието до края. Нещата в този случай са ясни. Освен ДНК материал има и други вещи, които са открити. Над 80% всичко е ясно. Имаме и други информации, които прокуратурата, ако и като намери за уместно, ще съобщи. Не мога да влизам в много детайли, а и не знам всички такива. Младен Маринов може да ви даде много повече информация, но и той ще се въздържи от много неща", каза Радев.

Той добави, че към момента разследването е категорично, че Северин няма съучастник в деянието. 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
8
0
клюкар (преди 8 месеца)
Рейтинг: 4048 | Одобрение: 1863
Циркът още не е започнал Запазвайте си места в първите редове Ще има процес Ще има мнения разследвания и така до Коледа На народа са му нужни зрелища и ще си ги получи За хляба друг път
аз

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама