Валери Симеонов: Работи се по възстановяването на падналата част от оградата с Турция

06.12.2018 / 12:29 11

Снимка Булфото

Участък от 30-40 метра от оградата с Турция е отнесен. В момента се работи по възстановяването ѝ. Това каза лидерът на НФСБ и депутат от „Обединени патриоти“ Валери Симеонов по повод сигнала на депутата от БСП Николай Цонков, цитиран от новини.бг.

Симеонов подчерта, че на местата, на които има нарушаване на целостта на съоръжението, се поставят 24-часови постове до отстраняване на проблема. Той призова БСП да сезират прокуратурата. „Всеки има право да подаде сигнал в случай, че смята, че има нарушение. Снимките са ми известни. Известно ми е мястото. Може би е необходимо да се даде малко пояснение за какво става въпрос. Един участък около 30-40 м от оградата е отнесен от дъждовете“, каза Симеонов.

Той поясни, че участъкът се казва „Дълбок дол“ и се намира южно от Сливарово. „Самото наименование трябва да ви говори, че става въпрос за дълбок дол. Датата е 28 ноември, сряда. На 28-ми падна дъждът, на 29-ти става пропадането на тези 30-40 метра от оградата“, заяви Симеонов. „Това струпване и стичане на огромни количества вода е предизвикало повличане на чакъл, дървета, отнасяне на пътища и отнасяне на тази част от оградата. Оградата не е направена около „Александър Невски“ на жълтите павета, а на изключително насечен терен и вече се работи по възстановяването“, поясни той и добави, че не може да се гарантира, че в бъдеще няма да има такива проблеми.

Симеонов припомни, че преди години при наводнения е имало жертви и отнесени къщи. „На някой много му се иска това да бъде доказателство за лошо изпълнение, но искам да ви уверя, че оградата е изпълнена по проекта“, категоричен бе депутатът от „Обединени патриоти“.

Припомняме, че като вицепремиер Симеонов отговаряше за инженерното съоръжение по границата с Турция.

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
5
0
БАЙ ХОЙ (преди 3 дни)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
ЕДИН МИЛИОН НА КИЛОМЕТЪР ! ХИЛЯДА ЛЕВА НА МЕТЪР ! ПЛЮХТЕ ЙОНЧЕВА ! ЗАСЕКРЕТИХТЕ ОГРАДАТА ! А ТЯ ВЗЕ , ЧЕ СЕКРЕТНО ПАДНА ! ГЕРБ - ВИДИМ РЕЗУЛТАТ ! УПС - РЕЗИЛ :woot: 
8
0
оградата (преди 3 дни)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Качествената ограда взе че се срути. Плащай пак народе да дебелеят гушите на крадците .
8
0
1 (преди 3 дни)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
ОГРАДАТА СЕ ПОСТРОИ С ДЪРЖАВНИ СРЕДСТВА- РАЗБИРАЙ ОТ ПАРИТЕ НА НАРОДА. ПЕЧАЛБАТА Я СЛОЖИ В ДЖОБА СИ ВАЛЕРКАТА. ТЯ Е ТОЛКОВА КАЧЕСТВЕНА, ЧЕ ОТ ЕДИН ДЪЖД РУХВА .ОГРАДАТА СЕ РЕМОНТИРА С ДЪРЖАВНИ СРЕДСТВА- РАЗБИРАЙ ОТ ПАРИТЕ НА НАРОДА. ПЕЧАЛБАТА ЩЕ Я СЛОЖИ В ДЖОБА СИ ВАЛЕРКАТА.....
7
0
лилито (преди 3 дни)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Ветровеееее, .......  .
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
 Госопди! Каква грозна, противна,  черна  като на циганин и нагла  мутра! Българи, това грозно и до цинизъм англо двукрако  на снимката доскоро беше български вицепремиер! Не се ли срамувате, българи?
10
0
ас (преди 3 дни)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
едно нещо ми се губи чак сега ли се сетиха ???? преди години маше проблеми нали?? защо тогава си малчеше тоя дебил???
13
0
Боко Мазника от БРЕГ (преди 3 дни)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
При управлението на  ГЕРБ и ОП,  нещата в страната са неспасяеми!!!  Подслушване, репресии, псуване, заговори, интриги, простотии и др. !!! Смешника Борисов със своята маша Цветанов докараха държавата до тази ситуация!!! Смешника Борисов и Цветанов  бавно и неотвратимо вървят към пандиза!!!  В най-новата история на България само един факт е по-срамен от управлението на  Смешника Борисов и това е фактът, че Смешника Борисов и Цветанов са още на свобода!!! Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка“ !!!  
6
0
ТИ ДА ВИДИШ (преди 3 дни)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
БЕ ,АЗ НЕ ВИДЯХ ДЪЛБОК ДОЛ..АМА ЩОМ ГО ТВЪРДИ ВИНКЕЛА ,ЗНАЧИ Е ПОИЗМИТА ИСТИНА..А ЩЕ СЕ ПЛАЩА ЛИ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО..ИЛИ ЛЕНИНСКИ СЪБОТНИК..ЕХ ,НАРОДЕ..ПАК В ДЕСЕТА ГЛУХА....ИзплезванеИзплезванеНинджа
12
0
тъй значи (преди 3 дни)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Поправям грешката си по-долу - 29 ноември е паднала оградата според това нещо на снимката, което не променя факта, че за една седмица все още не е поправена, а това е съоръжение от значение за националната ни сигурност. Далаверко прави падащи огради, тескере войвода дава паспорти, българските граждани се множат, на изборите току-виж станали 10 милиона, от които над 9 милиона ще са гласували за ГЕРБ.
13
0
тъй значи (преди 3 дни)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
На 20 ноември става пропадането, касаело се за 30-40 м. ограда и до днес, 6 декември, все още се работи по възстановяването й. А тук корабче плува ли, далаверко?  Ти орева орталъка няколко дни за няколко литра откраднато вино и няколко метра тел, а нас питаш ли ни като откраднахте милиарди от НАШИТЕ пари?
13
0
????? (преди 3 дни)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
да де нали проекта е присвояване на средства,не опазване на границата така че всичко е по проект спор няма
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама