Валери Симеонов обяви кой е виновен за кървавия инцидент на ЦСКА-Левски

25.04.2018 / 19:40 1

"Никога не съм ходил на футболни мачове и не се интересувам от футбол, но държавата ще се справи с футболното хулиганство. Подготвяме и законопроект по тази тема". Това каза в предаването "Още от деня" по БНТ вицепремиерът Валери Симеонов, пише Блиц.



"Мога смело да заявя, че МВР е виновно за раняването на полицаите. Те ги раниха, а не хулиганите. Часове преди мача агитката на Левски мина пред сградата на Министерски съвет и мятаха безнаказано бомбички. Около тях вървяха камионетки, полицаи и ги гледаха най-спокойно. Трябва да има уволнения в МВР заради този инцидент. Поискахме това и от министъра", обяви той.

"Никъде не се говори за отмяна на забраната за тютюнопушене. Говорим за обособяването на кът, където може да се пуши. Там трябва да има много добре вентилация. Такива места има в много държави от ЕС. Моята партия защитава интересите на малкия и средния бизнес. Тази забрана удари точно този бизнес. В Гърция се пуши навсякъде. В още доста държави се пуши навсякъде. Законът в България също не се спазва. В много заведения се пуши, но те имат закрила дали от РЗИ, дали от общините. Аз също не съм пушач. Нормално е от ГЕРБ да не ни подкрепят. Те внесоха този закон. Аз се обръщам към хората с морал от ГЕРБ да подкрепят нашето предложение. Този въпрос не фигурира в коалиционното споразумение и това е причината да не е обсъждан на коалиционен съвет", разкри Симеонов.

"Хазартът е пандемия и болест. Тази болест засяга най-много младите хора. Хазартът представлява данък бедност, защото към него посягат бедните хора. Това е единственият данък, който се плаща с удоволствие. Ние искаме да спрем облъчването на крехките детски психики, че успех се постига само с търкане на билетчета. Не се притеснявам от хазартното лоби. Очаквам ГЕРБ да приемат нашето предложение с отворени обятия, защото и те са отговорна партия", заяви вицепремиерът.

"Не сме обсъждали посещението на колегите от "Атака" в Крим. Това е решение на една партия. Не се учудвам от това тяхно решение. Тяхната позиция по темата е ясна. Нашата също. Ние се разграничаваме от това поведение и не го подкрепяме, но това няма да ни попречи да работим заедно за националните интереси на България", категоричен беше Симеонов.

PETEL.BG се дистанцира от самото начало от съобщаването като извънредна новина на броя на починали стари хора в Италия, Испания и други страни с голям процент възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да показват, че има някакво увеличение на средната сезонна смъртност в нито една от страните, което да налага тази статистика да се съобщава като извънредна новина. 

Информирайте се от достоверни източници! 

Не се подавайте на манипулации и на вероятни опити на измамници и политици да използват извънредната финансова криза за користни лични цели. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
2
Ефир 2 (преди 1 годинa)
Рейтинг: 1338 | Одобрение: 508
Пушенето на цигари е вид зависимост и спокойно може да се причесли към наркоманиите. Както наскоро стана ясно от предаването на Карбовси, Валерката - младши е бил наркоманче. Татко патриот явно е доста толерантен към зависимостите и подържа тяхното свободно упражняване. Иначе по дискотеките на Слънчака му е шумно... ЛОГИКА и ПОСЛЕДОВАТЕЛНОСТ = 0

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама