Валерия разплака зрителите в "Ергенът" и целуна Алекс

21.02.2024 / 21:38 0

Редактор: Александър Дечев

Кадър: БТВ

20-годишната Валерия от Дупница е една от участничките в третия сезон на "Ергенът" по БТВ. Тя работи като модел и учи икономика на отбраната и сигурността в УНСС. Красавицата разчувства зрителите с личната си драма, за която разказа при представянето си.

"Най-близкият ми човек е моята майка, която е пример за подражание. Тя е всичко, което имам на този свят. Когато бях на 18 г. тя почина от рак. Беше болна 7 години. Тя си отиваше пред очите ми бавно и мъчително. Не искаше помощ, просто винаги казваше, че е ОК и се чувства добре. Една седмица преди да почине я вкараха в болница. Там тогава разбрах от доктора, че всъщност няма изход от тази ситуация, няма надежда и нищо не може да се направи за нея", разказа тя и се разстрои.

"Тогава просто светът ми се срина. Трябваше да порасна за секунди. Да поема грижите или поне част от тях за малката ми сестричка и да поема цялото домакинство вкъщи. Два месеца след като мама почина развих социална тревожност. Известно време не можех да изляза от вкъщи, не можех да отида до магазина, да разходя кучето или да изляза с приятели. Дупката, в която попаднах, се оказа бездънна и тогава доста от моите приятели ме предадоха, а имах най-голяма нужда от тях. Затова едно от нещата, за които мечтая, е човек, с който ще мога да бъда спокойна, да му имам доверие, да мечтая и да бъда себе си", сподели още Валерия.

При първата си среща с ергена Алек тя донесе поднос с храна. Отваряйки го вътре имаше спагети и тя подкани мъжа да ги ядат заедно. Така успя да се добере до първата целувка в третия сезон на "Ергенът".За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама