Варна e домакин на националния турнир по реч и дебати на английски език

19.04.2017 / 13:47 1

От 21 до 23 април 2017 г. Варна ще бъде домакин на турнир на Фондация БЕСТ. Учениците ще се състезават в 5 дисциплини на английски език: дебати, оригинална ораторска реч, драматически дует, рецитиране на проза и рецитиране на поезия.

Това е първи БЕСТ-турнир не само за домакините – ТУ-Варна и ГПЧЕ “Йоан Екзарх”, а и за град Варна. Състезанието в морската столица е двадесет и второ по ред за фондацията и шесто, последно, за учебната 2016-2017 година.

Турнирът приветства отбори по английска реч и дебати от цялата страна и цели да събере цялата общност на БЕСТ в един град за финален турнир, с който да се закрие учебната и състезателна година. БЕСТ очаква около 500 души във Варна - над 360 състезатели от 35 училища и повече от 100 доброволци.

Повече информация и пълната програма на турнира във Варна е публикувана в интернет страницата на фондацията: https://bestfoundation.bg/tournaments/national-tournament-portal/.

След финалния турнир във Варна предстои и „Вечер с БЕСТ“ (“An Evening with BEST”) на 27 май в София. Събитието има за цел да представи организацията пред потенциални донори.

 

Всяка минута очаквай сензационна новина в PETEL.BG!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

Публикувай директно сам без цензура във "Фейсбук" групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Усмивка
Напиши коментар

Последни новини
Форум
 

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама