Варна полудя по продуктите на "Сандвич Бандитс" - уникален вкус и здравословни съставки на достъпни цени

06.10.2019 / 08:50 0

В днешното огромно разнообразие от храни на пазара ни е все по-трудно да намерим продукт, който да е едновременно вкусен, с проверени качествени съставки, да е здравословен и на достъпна цена.

Именно това предлагат от The Sandwich Bandits. За една година на пазара брандът се превърна в безспорен любимец №1 на варненци и гостите на града заради страхотните сандвичи, тортили, салати и десерти.

Едно от нещата, с които марката се отличава, е, че там не правят компромис с качеството и подбират с внимание всеки детайл - зеленчук, хлебче, колбас, за да доставят на своите клиенти перфектният вкус.

Гордостта им, естествено, са уникалните им сандвичи. Те се предлагат в няколко варианта.

Не по-малко търсени са здравословните салати на The Sandwich Bandits, които са много разнообразни, а ако веднъж опитате от тортилите, със сигурност ще се върнете за още.

Стигаме и до десертите, които ще ви предложат истинска експлозия от вкусове.

"Целта ни е да предложим на работещите хора да вземат нещо здравословно в забързаното им ежедневие. Ние подбираме изцяло качествени продукти. При нас няма няма така наречената "джънк фууд", а всичко е проверено и подбрано така, че да гарантира на нашите клиенти вкусна и здравословна храна за тяхната закуска, обяд или дори вечеря", споделя управителят на бранда Моника Симеонова.

Продуктите на The Sandwich Bandits можете да намерите в следните обекти във Варна: супермаркети „Триста“, "Ситимаркет", "Стармаркет", „Parkmart“, заведенията - „Fresh Zone Stories“, "Coffee Cup“, "Coffee shop Sense", "Delfino Di Moda“, „Menthol“, “Aquahouse Thermal & Beach“, Aquarelle - Sport, Spa, Beauty and Health Center, П.О.С.Т.А. и др.

Ако пък Вие сте собственик на магазин, хотел или кафене, и искате да доставите на вашите клиенти още един качествен продукт, свържете се с The Sandwich Bandits, за да започнат да зареждат обекта Ви.

The Sandwich Bandits - качествена храна за всеки вкус!

За контакти:

Телефон: 0899/94 54 33

www.sandwichbandits.com

The Sandwich Bandits във фейсбук

E-mail: office@sandwichbandits.com

* реклама"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тукПоследни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама