Варна се включва днес в международната инициатива "С велосипеди срещу зависимостите"

15.04.2018 / 09:52 2

Варна ще се включи днес - 15 април в международната инициатива "С велосипеди срещу зависимостите". Сборният пункт е "Козриката", а часът 10:45, предаде moreto.net.

Целта е да се насочи вниманието на обществото към проблемите свързани с вредните влияния създаващи пристрастяване - цигари, алкохол, наркотици, хазарт, а към тях искаме да добавим зависимостта към устройства (смарт, телевизия, компютри) и застоялия начин на живот."Елате, за да обиколим заедно Морската градина, да поговорим за зависимостите и да видим кои ще спечелят награди", зоват организаторите от Влоклуб Устрем.

За участващите ще разиграем Томбола с 10 награди, а най-голямата ще е Велосипед на стойност над 500 лева. Дошлите най-рано на събитието, ще получат подарък светлоотразителни жилетки.

Инициативата се провежда в 57 града на Гърция, Турция, Грузия, Азербайджан и Кипър по инициатива на Зеленият полумесец. Организатор за Варна е Велоклуб Устрем в партньорство с Българският младежки червен кръст - Варна.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама