Варна се включва днес в международната инициатива "С велосипеди срещу зависимостите"

15.04.2018 / 09:52 2

Варна ще се включи днес - 15 април в международната инициатива "С велосипеди срещу зависимостите". Сборният пункт е "Козриката", а часът 10:45, предаде moreto.net.

Целта е да се насочи вниманието на обществото към проблемите свързани с вредните влияния създаващи пристрастяване - цигари, алкохол, наркотици, хазарт, а към тях искаме да добавим зависимостта към устройства (смарт, телевизия, компютри) и застоялия начин на живот."Елате, за да обиколим заедно Морската градина, да поговорим за зависимостите и да видим кои ще спечелят награди", зоват организаторите от Влоклуб Устрем.

За участващите ще разиграем Томбола с 10 награди, а най-голямата ще е Велосипед на стойност над 500 лева. Дошлите най-рано на събитието, ще получат подарък светлоотразителни жилетки.

Инициативата се провежда в 57 града на Гърция, Турция, Грузия, Азербайджан и Кипър по инициатива на Зеленият полумесец. Организатор за Варна е Велоклуб Устрем в партньорство с Българският младежки червен кръст - Варна.

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
1
... (преди 8 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
И аз бих се включил в тази прекрасна инициатива , но първо трябва да приключа със сесията на покера , отделно имам 3-4 бири да изпия , цигарите не ги броим . Свивам една трева и се качвам на колелото ...
1
1
ismi4kata (преди 8 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
stava ot kompa batence
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама