Варна загуби д-р Ивайло Бояджиев

25.02.2016 / 19:51 8

След тежък сърдечно-съдов инцидент и продължително и интензивно лечение,  е починал д-р Ивайло Бояджиев, който освен лекар бе и общински съветник, съобщава vnews.

По повод кончината на д-р Бояджиев изпълнителният директор на МБАЛ „Света Анна“ д-р Гален Шиваров изпрати съболезнователен адрес от името на ръководството и екипа на лечебното заведение:

Твърде рано и неочаквано редиците на варненското здравеопазване напусна д-р Ивайло Бояджиев.
В негово лице болните загубиха отдаден лекар. Медиците – добър колега, а местната законодателна власт – част от представителството си.
Когато от този свят си отиде млад човек в разцвета на силите си, думите по правило не стигат.
Остават сили само да сведем глави и да кажем: Поклон!

Д-р Гален Шиваров,
изпълнителен директор
На МБАЛ „Света Анна” – Варна

КОЙ БЕШЕ Д-Р ИВАЙЛО БОЯДЖИЕВ

Ивайло Бояджиев (коалиция „Варна“) е роден на 23 юни 1967 г. в Шумен. Завършил е Медицинския университет във Варна. Работи като общо практикуващ лекар.

Четвърти пореден мандат общински съветник. През 2003 г. и 2007 г. влиза в местния парламент от листи, оглавявани от Веселин Марешки (Българска социалдемократическа партия и „Ред, законности и спряведливост“), а през 2011 г. – от листата на „Промяна за Варна“.

Член на комисиите „Архитектура, строителство, устройство, организация и развитие на територията на общината и населените места“, „Здравеопазване“, „Социални дейности и жилищна политика“, „Структури и общинска администрация”, „Борба с корупцията“ и „Изработване проект на Правилник за организацията и дейността на общинския съвет, неговите комисии и взаимодействието му с общинската администрация“.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
8
0
corector (преди 7 години)
Рейтинг: 5901 | Одобрение: 2641
Бог да го прости  и съболезнования към близките и роднините!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама