Варненец написа нещо страшно: „Искам малоумника с мотора, който снощи не ни остави да спим, да се пребие! И няма да се извинявам!“

23.06.2017 / 14:46 54

Редактор: Веселин Златков

e-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bg

илюстрация "Петел"

Варненец изпрати до „Петел“ гневно писмо, предизвикано от неприятна ситуация, повтаряща се твърде често по улиците на града. В него той отправя истински проклятия към мотористите, които профучават с бясна скорост по варненските булеварди.


Ето какво пише нашият читател, пожелал името му да остане в тайна:

„Здравейте!

Пише ви един изтормозен и ядосан човек, който живее на кръстовището на бул. „Осми Приморски полк“ и ул. „Чаталджа“. Всяка нощ не можем да спим заради гамените, който са решили, че това място е мото писта. Колкото и да е зле, примиряваме се с положението, защото най-често профучават много шумно, но по веднъж и всичко приключва.

Снощи обаче някакъв малоумник в продължение на половин час около 0:00 часа минаваше напред-назад с колкото може повече газ!

Пиша ви с молба да публикувате това, което мога да кажа на този познат идиот и терорист:

Пожелавам ти да се пребиеш с мотора си! Дали ще оживееш или не – все ми е едно. За мен ти вече си инвалид, защото си увреден умствено! Само човек с психически проблеми може да прави това, което ти правиш.

И изобщо нямам намерение да си вземам думите назад. Ти, и другите като тебе, сте пълни малоумници!“

Варненецът пише също, че е отправил и сигнал до полицията, но не вярва някой да е се постарал да открие мотористът, оставил хората без сън. „Хората с мощни и скъпи мотори си имат връзки, между тях не може да няма и полицаи. Точно затова и се държат като хулигани на пътя“, коментира ядосаният варненец.Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
27
28
Lucky (преди 5 години)
Рейтинг: 10517 | Одобрение: 4237
Кофи с масло, набиване на спирачки, сопи, въздушни пушки, опъване на проволки през булеварда, да мрат всичките.... Потресен съм... Тъжното е че помияри като вас се размножават и деца възпитават... Май наистина трябва да се разкарам от тая държава докато е време... Държавата на психопатите с оригиналните идеи
25
2
khm (преди 5 години)
Рейтинг: 43161 | Одобрение: 16296
Аз предлагам същото при всяко закупуване на кола над определени конски сили, както и при всеки "тунинг" на знайни и незнайни трошки с тъмни стъкла и бурията от печката вместо ауспух.
22
6
Blue hills (преди 5 години)
Рейтинг: 28900 | Одобрение: 12685
Аз вече казах - тапи за уши, донапренените са най-добри. Няма вариант да се отървем от малоумниците,а трябва и да се спи.
22
15
khm (преди 5 години)
Рейтинг: 43161 | Одобрение: 16296
Свиквай, човече, така ще е цяло лято. Като всяка година.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама