Варненец си купи хляб, но вътре откри ето това

07.10.2016 / 19:30 17

Варненец изпрати на редакционната ни поща снимки на филии хляб. Те се оказват вътрешни за пакета, който си е купил. Поради набухвателите обаче, средата на хляба се оказала пълна с въздух, а не с тесто. Мъжът е платил нормалната цена като за обикновен хляб, а не за хляб с "пълнеж от въздух".

"Крайните филии са добре, а това са вътрешните. Половин хляб опакован.

Закупен от верига магазини от гр. Варна. На етикета пише производителя от град Добрич и т.н.", съобщава клиентът.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
0
МоРсКи (преди 7 години)
Рейтинг: 2980 | Одобрение: 1160
Е пак като не е открил хлебарка..
VHG
4
1
gugutka (преди 7 години)
Рейтинг: 51000 | Одобрение: 22405
nuska, не набухвателите са вредните съставки в хляба, а пестициси, инсектициди и хербециди с които третират растенията са вредните. Те остават в житото. Знам, че уж има карантинни срокове, но няма контрол и само зърнените босове знаят с какво и кога пръскат, за тях е важна реколтата. Дори и сама да си приготвите хляб, той няма да се различава особено от този в магазина. Хляба не е този, който беше преди 25г.
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
2
4
gugutka (преди 7 години)
Рейтинг: 51000 | Одобрение: 22405
Добре де. След като не си сигурен за грамажа какво търсиш? Сензация ли? На опаковката пише: Тегло ... г. нето +/-...% След като отговаря, каквито и кратери да има, не можеш да претендираш. Съгласен съм, че не е много прегледно, но важно е, че няма видими парчета хлебарки, ръждиви болтове и др. Усмивка
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
5
5
gugutka (преди 7 години)
Рейтинг: 51000 | Одобрение: 22405
Защо не претегли хляба и да се установи дали има измама? Докато си е губил времето да пише глупости и да снима е можел да го направи.
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама