Варненец скочи срещу пост от кмета Портних във Фейсбук, разпратен преди малко

06.09.2015 / 10:56 10

Редактор: Иван Гошев

e-mail: ivan_goshev_petel.bg@abv.bg

Варнецът Димитър Крумов изрази възмущение, след като получи във "Фейсбук" рекламен пост от кмета на града Иван Портних, с който той го поздравява по случай Съединението на България.

"Затова ли се харчат парите на Варна? Да се промотира празник? Нима няма по-важни дупки в бюджета за запълване, господин Портних?", посочва нашият читател.

Факт е, че рекламата във "Фейсбук" никак не е евтина, но и до момента няма информация как кметът финансира ежедневните си рекламни постове. 

Не е изключено да го прави от собствения си джоб. 

Съгласни ли сте с мнението на нашия читател?

Споделете в коментарите!

Следете всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна в Petel.bg!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

Бъдете с нас навсякъде и през вашия мобилен телефон!   

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
4
gerb (преди 8 години)
Рейтинг: 1586 | Одобрение: 306
По повод празника на Българите. Бъди единен и се крие от тях. На 25 октомври лично аз ще се скрия и няма да гласувам за теб. Руски  смешник!
ГЕЙБЕРО-ЕНИЧЕРСКА МАФИЯ.
22
8
Варна (преди 8 години)
Рейтинг: 92131 | Одобрение: 38206
и кмета изобщо не се друса и не пие, не взима рушвети, тъста му няма нищо общо с взимането на решенията коя фирма да лапне парите, общината не е пред фалит заради огромни заеми и безогледното предизборно харчене, ремонтите са перфектни и хич няма всичко да се разбие след първата зима, въобще с мед да го намажеш този кмет Ухилен
"Защо ние убиваме децата?" - зададе въпроса през 1992 година един сръбски войник и сам отговори на него: "Понеже те някога ще порастат и ще дойдат да ни убият вече възрастни".
16
19
anton78 (преди 8 години)
Рейтинг: 4780 | Одобрение: 755
Читателчето Димитър Крумов който говори много дето е без работа да си затваря устата непрокопсъник смотан днес си е празник бе смотан келеш кмета прави всичко по силите си не виждам защо го нападате така. Всички дето имат оплаквания към него ами да бяхте учили повечко за да станете и вие един по един кмет на варна тогава да ви питам вас кво ще правите още на 3-ти ден ще се насерете. Не защитавам кмета човека си върши работата колкото сили има ама тия келеши дето пишат тук ненужни коментари явно са безработни.ПАК ЩЕ ВИ КАЖА С ГОЛЕМИ БУКВИ КМЕТА ПРАВИ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО НО НЕ ГО ПЛЮЙТЕ ТАКА КАТО НЕ ЗНАЕТЕ КАКВО ДРУГО  ДА КАЖЕТЕ.
9
10
Losh (преди 8 години)
Рейтинг: 41320 | Одобрение: 11485
Колко още работи могат да му се кажат на този акана кмет . . .
13
8
plabov1080 (преди 8 години)
Рейтинг: 48779 | Одобрение: 3989
Съгласен съм.
plabov

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама