Варненка: Когато видях днес улиците във Варна, останах разочарована

09.01.2017 / 18:52 30

Виктория Петрова се свърза с нас, за да изкаже разочарованието си относно състоянието на пътищата във Варна след обилния снеговалеж.

Ето какво написа тя:

"Здравейте, пиша Ви, защото видях... снегорин! Истински снегорин и ръсеше луга...при това в кв. Виница! В дни като предходните и днешния, и в град като Варна смятам, че това е новина! След 3 дни домашен уют...днес ми се наложи да изляза и съм меко казано разочарована от главните пътни артерии на гр. Варна.

Не е нормално така да изглеждат пътищата в централната част на морската ни столица. И питам се до кога всеки обилен дъжд или снеговалеж ще бъде повод Община Варна да обяви бедствено положение?

И не..не мрънкам скъпи читатели! Срещу природата всички сме равни, но този път всички бяха информирани от медиите за предстоящите лоши метеорологични условия... 

И все пак радвам се, че средствата на фирмата, която поддържа пътищата на гр. Варна са стигнали и за кварталите...ама отправям апел и през центъра да минат да хвърлят малко луга, че е срамота! Срамота е УВАЖАЕМА МЕСТНА ВЛАСТ да повтаряте една и съща грешка за пореден път..."

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама  http://petel.bg/advertising-rates.html

Бъдете с нас навсякъде и през вашия мобилен телефон!


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
2
Брех (преди 1 месец)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Какви ти пътна артерия, това е уличката зад Операта. Това не е артерия ами някакъв си дребен кръвоносен съд до кутрето. Това жените само знаят да се оплакват!
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Вие възмутена и мрънкаща жено сама си го казахте стояхте си на топло 3 дни и си топлихте джанката нали а през това време хората от общината ринаха сняг с машини хвърляха и луга а  ти си чеса 3 дни  г..а не ми се оплаквай мързелано пред входа също не си  си изчистила.И нека кажа още нещо тая зима общината реагира по бързо а ти се оплаквай на други.Обаче ти 3дена издържа само нали понеже не ти пусна мъжа ти и се чудиш къде да се оплачиш ето това е цялата работа .
7
3
ккккккк (преди 1 месец)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
нищо неви е на пътя проблема е само и единствено в вас улиците са проходими но като нямате умения и гуми ще правите задръствания и катастрофи 
2
2
Бай Хуй (преди 1 месец)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Евала на дъртия пиргиш, много правилно го е написал! Човекът не се оплаква и гледа положително на нещата. Евала дъртьо!
3
5
аа (преди 1 месец)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Валю се ядосвал на аматьорите които за пръв път карали на сняг. Абе Валю. Потник изпотен. Ти да не би да си го пропуснал тоя момент да караш за пръв път на сняг. 500 километра бил навъртял.Опитен водач бил. Града бил изчистен.Ей мухльо, затова тая държава няма да се оправи никога.
5
3
хххххх (преди 1 месец)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Ей че не съм един шофьор на снегорин така щях да мина да и зарина колата на тая мрънкащата,то за кола няма място тя снегорин иска особено в центъра. 
7
2
robotron2000 (преди 1 месец)
Рейтинг: 12424 | Одобрение: 3089
С две ръце подкрепям мнението на Вальо!!!!!  малоумниците дето не могат да карат, да си стоят в къщи 5-6 дена, и да задоволяват сексуално мъжете си, няма нищо да ви стане!!!!!!
7
4
Вальо (преди 1 месец)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Стига сте мрънкали,града си беше добре изчистен.За 3 дни навъртях около 500 км градско и не закъсах нито веднъж,хем не карам 4х4 или джип.Проблемите създаваха само малоумниците с летните гуми или аматьорите които за първи път се качват на сняг.
6
3
1007 (преди 1 месец)
Рейтинг: 8769 | Одобрение: 3579
Тая от космоса ли пада !!!!Разочарована била ! Смях !!
6
4
рачо (преди 1 месец)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Ауу ужас!То за първи път вали сняг и е -11 градуса.Тая сигурно се е родила това лято.
5
5
xXx (преди 1 месец)
Рейтинг: 18917 | Одобрение: 7357
А бе къде е потника от както е почнал тоя голям сняг , никакъв не се е мяркал . Да не е пак на някой екзотична екскурзия за наша сметка.
1
1
mim (преди 1 месец)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
ЕВАЛА НА КЪСМЕТЛИЯТА КАЗА КМЕТА
2
1
mim (преди 1 месец)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
ЧОРАПА А НЕ ПОТИКА КРАДЛИВ СЕ КАЗВАШЕ ДА ТЕ СПОМЕНАЙ ОТТТТТТТТТТТТТТТТЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗААААААААААААДДДДДДДДДДДДДДДДДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
5
4
mim (преди 1 месец)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
ГЕРБАДЖИ9ИИИИИИЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙСКА СГАН НЕНАЯЯЯНА
12
1
дъртия (преди 1 месец)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Ееейййй,ба си чукачите сте ве - демек чукате по клавишите.А излезте малко на Фгранга баир,и погледнете към Добрич,само погледнете,не ви карам да отидете по нататък. Имате ли си на идея какво е зима бре клавишари ?Ний по селата не се оплакваме, че тока ни е спрял,че водата ни е спряла,че няма хляб в магазина.Знаем как да се веселим в такива тежки времена.Голям праз,че няколко дена няма транспорт до селата.Ракия,вино и мезета си имаме - и то без Е-та.Чешми дал господ на село,само да не те мързи да отидеш да си напълниш съдовете. И кво като не можеш да отидеш на работа в града?Ще те уволни шефа ли?А да посмей,и без това няма вече работна ръка в България.И какво като не си пратя детето на училище в града? Ще затъпее ли,то пък едно учение в последните години,не ми се говори по въпроса. Айде спирайте с отрицателни мнения по нета,почвайте да гледате положително на нещата,ако наистина искате България да се оправи.Не сме във война все пак,зе виждам за какво ревете - ами зима е.
10
1
до хаха (преди 1 месец)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Каун ,чети внимателно! Жената е от виница , но е слязла до центъра и е разоочарована от пътищатата там ! повтарям КАУН.
4
1
n eXu s (преди 1 месец)
Рейтинг: 2819 | Одобрение: 484
А след като нямаш право на глас, защо се пънеш?  Имам достатъчно житейски опит, за да преценявам кой какъв е. Ти самата си противоречиш - как може да говоря против Потника и същевременно да съм си продал гласа на него? Защо дрънкаш безсмислици? Като хленчиш, нещо ще се промени ли? Целта на този кмет е единствено кражби от ремонти и безсмислени проекти, но за да се осъзнае това, е нужно наличието на дадени сензори в главата. Хубава вечер и на теб и гледай да четеш повечко литература!
4
10
robotron2000 (преди 1 месец)
Рейтинг: 12424 | Одобрение: 3089
Виктория петрова стой си у къщи и задоволявай мъжо,  пък той снега сам ще се стопи!!!!
6
8
опетков (преди 1 месец)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Главните улици във Варна са почистени до черно. Който не му харесва да грабва лопатата.
6
6
Ма да (преди 1 месец)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
И по "Цар Освободител" и "Ян Палах" снегорините минаха вчера по 2-3 пъти поне, че и по два един след друг, като имаше случаи с гребло на 20-30см. над асфалта.
12
3
бай кой (преди 1 месец)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
А тази вечер, от св.Констатин и Елена пъплеше към Виница подобие на снегорин, което беше с вдигнато гребло и нищо не ръсеше.Предполагам, че въртеше километри по GPS  за да си поделят левчета с Потника.
11
9
=== (преди 1 месец)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Приберете поршетата и фераритата в гаражите бе варненци. Карайте си 4х4 джиповете през зимата. ПП: За целта кмета да даде на тез дето нямат по едно 4х4 и сетне да пести парите на ТИМ и да не почиства нищо.
5
10
xaxa (преди 1 месец)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
кв. Виница = център на Варна? хахахахахахахахахах Вие май сте с доста голямо самочувствие хьахьахьахьахахахаа
9
5
Виктория Петрова (преди 1 месец)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
И много моля без „тежки думи”. Не смятам, че Вие сте човека, който да определи гъска ли съм и проста ли съм. Всичко хубаво!
11
2
000 (преди 1 месец)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
АЛООООУ! КМЕТЕ! НЕЗАКОННИТЕ ЛЕГНАЛИ ПОЛИЦАИ ДНЕС ОБРАЗУВАХА ЗАДРЪСТВАНИЯ. ЛИЧНО ПОМАГАХ НА 2 КОЛИ. КО ЧАКАШ, А НЕ ГИ МАХНЕШ,А?
6
5
промених си мнението (преди 1 месец)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Кмете,кмете с тез празници стигнали ти лютеницата?Снега затрупа тревата,трябва да си на ли ния!!!
7
5
Виктирия Петрова (преди 1 месец)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
n eXu S на него ли продаде гласа си? И защо си така сигурен, че съм гласувала за него? Все още нямам право на глас ама до тогава се надявам такива като теб да бъдат по-малко...много станахте съдниците и професорите! Хубава вечер!
13
2
аз (преди 1 месец)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Алооооооооооо кметаааааа вземай лопатата на рамо и са мятайУхилен
Рейтинг: 22971 | Одобрение: 581
От пари не съм видял още някой да се срамува.Усмивка
9
10
n eXu s (преди 1 месец)
Рейтинг: 2819 | Одобрение: 484
Гласувай пак за Потника, проста гъско и после пак се почесвай умно по главата защо са такива пътищата! Боже, прибери си вересиите, как може да има такива прости хора?
Напиши коментар

Последни новини
Форум
 

 
Всички права запазени © 2017 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама