Варненка алармира: Пръсната е отрова до футболно игрище в кв."Трошево"! Има умрели животни

04.04.2016 / 10:12 8

Илюстрация: Булфото

За сериозна опасност, застрашаваща деца и животни алармира в "Петел" Снежина Ганова от Варна. Дамата живее в квартал "Трошево" и е забелязала пръсната гранулирана отрова до намиращо се в района футболно игрище.

Ето какво ни сигнализира нашата читателка:

"Здравейте, пишем ви от квартал "Трошево". Има разпръсната отрова до футболното игрище, намиращо се до блок 8 на улица "Йордан Йовков".  Има умрели котки и кучета. Отровата е гранулирана и се предполага, че някой съсед, който не обича животни я е хвърлил нарочно. Там също така играят малки деца поради липсата на детски съоръжения!"         Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
5
0
SexStoki (преди 4 години)
Рейтинг: 1028 | Одобрение: 83
Ужас! Как може такива хора да има. Въобще не мислят какво правят.
Секс Шоп с БЕЗПЛАТНА доставка
8
0
zakluch (преди 4 години)
Рейтинг: 30231 | Одобрение: 5651
Лоша работа, лоши хора, ами там играят сигурно и дечица? Недайси боже падне дъвка на дете, после си явземе, изчисти и хапне? ;( 
Повече за мен тук Ключодържатели
6
0
cky2k (преди 4 години)
Рейтинг: 1967 | Одобрение: 187
С писане по медиите не става. Някой да се обеди в ХЕИ да дойдат да обезопасят.
Гроздобера ли настъпи, та не си си мил гъза? Чешейки го много пъти пълниш гащички с лайна Не е нужно да ги сушиш те стафидки вече са. Чудя се защо се мъчиш да си ги завреш в носа? Не можеш ли веднъж, поне веднъж, да спреш да се правиш на мъж. Свикнах с твоята походка вече мога да прозра що не можеш да извадиш пръстите си от гъзъ. Та нима кога си чоплиш с усърдие в нослето, вадейки сополки гъсти си ги буташ в дупето? Пак настъпи гроздобера и ти пак не си си мил гъза, чешейки го още много пълниш гащите със зърна. Знаеш не е да ги сушиш те стафидки вече са. Чудя се защо се мъчиш с опитите в гъза? Не можеш ли веднъж, поне веднъж, да спреш да се правиш на мъж. Не мога защото аз съм много нечистоплътен мъж. Лапни го и здраво го дръж.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама