Варненка апелира: Вече втора седмица пред блока стои умряло куче, а общината и от 112 бездействат

09.08.2018 / 14:19 7

Варненка публикува своята молба за съдействие в социалното пространство, след като не е видяла резултат от институциите.


"Повече от една седмица пред бл. 55 в кв. Чайка има умряло бездомно куче, което се разлага. Подадени са сигнали до 112, дежурен към Община Варна, Приют за бездомни кучета. До сега няма никакво развитие. Миризмите са ужасни. Страхуваме се от зарази. Пред блока играят деца! Безобразие! Моля за съдействие!"

 

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
2
TAKA (преди 5 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
ЧЕТЕЙКИ КОМЕНТАРИТЕ ВЕЧЕ НАПЪЛНО РАЗБИРАМ ЗАЩО ЗАСЛУЖАВАМЕ КОЧИНАТА В КОЯТО ЖИВЕЕ. ИДЕИ ЗА ХВЪРЛЯНЕ В КАЗАНИ, ПАЛЕНЕ И ИЗХВЪРЛЯНЕ В КАЗАН СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ ПРЕОБЛАДАВАТ. НЯКОЙ ДА ИЗИСКА ОБЩИНАТА НА КОЯТО ВСИЧКИ ПЛАЩАМЕ - НЕ!. ДАЖЕ И ФЕРМАН ИМА КАК ТОЧНО ТРЯЯ СЕ ОПРАВЯМЕ САМИ ЗАЩОТО ИНАЧЕ СМЕ БАЛЪЦИ, ПРЕВЗЕМАЩИ СЕ ЛИГЛИ И Т.Н. РАЗБИРАМ ИРОНИЯТА НА ПИСАЛИЯ ГО, НО Е ПРОСТО ТРАГЕДИЯ . ОБЩЕСТВЕНА ПОЗИЦИЯ И САМОСЪЗНАНИЕ В ТОЗИ ГРАД ВАРНА НЯМА И НИКОГА НЯМА И ДА ИМА
2
0
ей, не се научихте значи (преди 5 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Обяснявам за пореден път - като имате проблем, решавайте си го сами. 30 години демокрация и все още не сте разбрали, че държавата има права, но няма никакви задължения. Държавата може само да глобява, да измисля нови данъци, да повишава съществуващите, да ви прибира почти насила осигуровките, акцизите и т.н. Същата е работата на общината - дай й на нея да събира местни данъци и такси, като за целта ти изпраща частните съдебни изпълнители, които ти налагат запори и възбрани на къде каквото намерят. С това задълженията на държавата и общината приключват. Ако имате боклук - организирайте си сметоизвозването до сметището, ако имате умряло наоколо животно - изгорете си го сами, ако имате дупки на улицата - запълнете си ги сами, ако имате проблем с течащ покрив и никой от съседите не иска да дава пари - теглете кредит и си го направете сами, не очаквайте да заработи оня член от закона, който задължава общината да направи ремонта, а после да си събира парите от другите собственици, ако имате проблем с градския транспорт - купете си колело... А бе изобщо - решавайте си проблемите и не нарушавайте тишината и спокойствието на общинарите - те са там, за да получават заплати и допълнително материално стимулиране.
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Ако мърлата го беше погребала още същия ден нямаше да има никакви миризми и червеи сега, но най-лесно е да се обадиш по телефона и да чакаш.    За съжаление, много хора не дочакват институциите, защото те не действат !!!
1
1
обява (преди 5 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Изхвърлям умрели,премазани ,разлагащи се кучета и котки...ако решите-пишете си имейла и аз ще ви  отговоря...
7
1
DO 112 (преди 5 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
УМНИКА МОЖЕ ЛИ ДА МИ ОБЯСНИ ЗАЩО СЪЩЕСТВУВА ЕКИРИСАЖА ТОГАВА? И НАЯСНО ЛИ Е АКО ТРУПОВЕ НА ЖИВОТНИ СЕ ИЗХВЪРЛЯТ В КАЗАНИТЕ ЗА СМЕТ ДО КАКВО МОЖЕ ДА ДОВЕДЕ ТОВА. И НАКРАЯ- ЗА КАКВО ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИ, ЧАСТ ОТ КОИТО ОТИВАТ ЗА ИЗДРЪЖКА НА ПРИЮТА, ЧИИТО СЛУЖИТЕЛИ СА ДЛЪЖНИ ДА ПРИБИРАТ И УМРЕЛИ ЖИВОТНИ.
1
1
Кен Лий (преди 5 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
все някой друг..там някъде някой власти , само не и ти ма
6
10
112 (преди 5 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Г-жата можеше спокойно да го изхвърли в казана за боклук! Ама е голяма чистофайка Усмивка
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама