Варненка от Синята зона до "Петел": Къде е МВР, къде е общината?! Колите са по тротоарите, а хората газят в локвите! За тази мизерия ли отиват парите ни?

07.08.2018 / 18:05 21

Наша читателка се свърза с нас, за да изкаже възмущението си относно паркиращите коли в района на Синята зона. Става въпрос за карето около ЖП гара, улиците "Софроний Врачанкси", "Цариброд" и "Кавала".

"Пешеходците няма къде да вървят, положението е много зле, когато завали и най-малкия дъжд. Дупките по платното са пълни с вода и тогава изобщо няма как да се мине от паркиралите на тротоара автомобили. Те на сухо, ние в локвите..."

За сметка на това на Шишковата градина обикалят три патрулки, да следят някой да не е паркирал върху маркировката, а на другите критични райони не се обръща внимание.

Жената е подала сигнал и в общината, но резултат все още няма.

 

 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
11
2
Варна (преди 7 месеца)
Рейтинг: 51844 | Одобрение: 27819
парите ви отиват за разни недъгави синчета на строители да си купуват ламборгинита 
ОСТАВКА НА ПОРТНИХ И ЦЕЛИЯ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ!
21
3
Mercenary (преди 7 месеца)
Рейтинг: 35766 | Одобрение: 11886
Животът в центъра е скъп, а във Варна, освен това и мизерен. На който не му отърва - Владиславово е на 15-20 минути с кола, в пиков час около 30. Толкова е и с автобус. На центъра ще ви отнеме повече време да търсите място, а накрая ще паркирате неправилно.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама