Варненка сe моли: Изгубих си кученцето, няма да оцелее в този студ! Някой виждал ли го е?

20.12.2016 / 22:21 29

Варненка се свърза с нас с молбата да помогнем за намирането на изгубеното и кученце. Ето какво написа тя:

"То няма да може да оцелее в тези зимни условия и е много уплашено и го е страх от непознати. Името му е Рико. Изгубен е в района между автогарата и центъра в гр.Варна. Тел.: 0896662393; 0898557691.  Благодаря Ви много и се надявам да ми помогнете. Много го обичам и искам да се върне."Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
6
3
ass123 (преди 3 години)
Рейтинг: 59 | Одобрение: 9
Виж какво аз съм сигурна, че в момента в който ме види ще направи всичко възможно да дойде при мен. Аз няма да спра да го търся каквото и да се случи. Никога няма да спра да го търся и знам, че един ден ще го намеря. Дано хората, които са го прибрали да бъдат така добри да го върнат, но и да не са добри един ден пак ще го върнат. 
4
3
ass123 (преди 3 години)
Рейтинг: 59 | Одобрение: 9
Виж какво, аз се грижа много добре за него и съм сигурна,че не го направи, за да се отърве от мен. Имал е много възможности да го направи, но не го е правил никога. Беше много уплашен.  Ягд териер: Би ли ми дал някакви контакти,за да се свържа с теб. Имам няколко въпроса..
4
0
ass123 (преди 3 години)
Рейтинг: 59 | Одобрение: 9
Радвам се,че мислиш така, защото това куче си ляга всяка вечер при мен. Не знам дали си чувал, но доста от кучетата страдат от това и са притеснени, че ще бъдат изоставени от собствениците си. И когато излиза собственика му, той иска да го намери, за да не бъде изоставено. Поради тази причина го изгубих. 
2
3
ass123 (преди 3 години)
Рейтинг: 59 | Одобрение: 9
Николай, по какво разбра, че кучето не ме желае?
4
3
ass123 (преди 3 години)
Рейтинг: 59 | Одобрение: 9
Кучето избяга когато отворих портата, понеже си е помислил може би, че го оставям. Никога не е бягало досега. Винаги го разхождам с каишка.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама