Варненка споделя "приказния" изглед и аромат от настъпващото утро! (Снимки)

10.06.2016 / 08:32 11

Снимки: В. Колева (читател)

Поредни кадри на преливащи от боклуци контейнери получихме на редакционната поща на "Петел", изпратени от нашата читателка В. Колева. Снимките показват на какво са подложени варненци всяка сутрин, ако решат да излязат на терасата си и да поемат свеж въздух!

 Ето как е описала емоциите си нашата читателка:

"Днес, в 7:10 ч., улица "Русе" във Варна изглежда не по-различно от всяка друга сутрин. Изображенията са доказателство и за "прекрасния" екстериор около централно варненско училище. Дали няма нужда от допълнителни казани за отпадъци, след като единственият за неразделно ползване се използва от прекалено много потребители. Но денят е прекрасен, въпреки грозотата около нас! Остава ни надеждата, че красотата ще спаси света!" В. КолеваПроверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook

https://linktr.ee/duvar.kagidi

0
6
anton78 (преди 6 години)
Рейтинг: 4780 | Одобрение: 755
до това изчадие писало до мен напиши си името поне бе страхлива амебо и просто забравих да кажа че никъде не съм писал че си падам по манекенките имам си жена друго не искам още повече да се пишат пък такива глупави статии навсякъде казаните преливат то се вижда ама новината с текста изби рибата
0
0
plabov1080 (преди 6 години)
Рейтинг: 48778 | Одобрение: 3988
Но денят е прекрасен, въпреки грозотата около нас! Остава ни надеждата, че красотата ще спаси света!
plabov
0
6
anton78 (преди 6 години)
Рейтинг: 4780 | Одобрение: 755
знам кой е достоевски бе малоумно говедо не ме занимавай с глупости бе мърша за твое инфо детенце не взимам анаболи но ти взимаш наркотици и най вече не ме занимавай фашингерче такова бегай ми от погледа
0
14
anton78 (преди 6 години)
Рейтинг: 4780 | Одобрение: 755
ДО В.КОЛЕВА Жено незнам защо се възмущаваш толкова като искаш глътка свеж въздух иди до морето ма шматко иди разходи се в морската градина кво си застанала на терасата и правиш снимки между другото знам точното място на което живееш ще дойда да те снимам и ще те постна в фейса всички да те видят и да ти се подиграват и щом толкова рано си станала явно си без работа аман от такива като тебе.И  защо използваш фразата красотата ще спаси света това се говори от манекенките там уж ама боклук и красотата ще спаси света нямат нищо общо.С други думи намери си свястна работа ей там по курортите има свеж въздух колкото си щеш пфуууу.Ама че си глупава не вждаш ли че боклукчийския камион още не е минал.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама