Варненката Петя Панева взриви "Гласът на България"

13.09.2021 / 15:29 1

кадър бТВ

21-годишната варненка Петя Панева изненада с уникално фолклорно изпълнение журито на "Гласът на България“ и влезе в отбора на Галена. Младата певица от Варна е обявена за наследничка на Калинка Вълчева именно от Славея на Добруджа.

През 2016 на конкурса "С песните на Калинка Вълчева“ печели специална награда, а самата Калинка казва че Петя е втората Калинка Вълчева. Сред наградите й са също от конкурс с песните на "Вълкана Стоянова" 2017- Голямата награда, конкурс с песните на "Иван Георгиев" 2015 и 2017- "Голямата награда", съобщава Про Нюз Добрич.

Петя Панева е студент в Националната музикална академия с народно пеене.

Снощи със звънливия си глас и невероятно изпълнение тя вдигна всички на крака и ги изстреля в космоса с пленяваща народна песен "Аврам Зорница думаше“. Тя завъртя и четирите стола, но я спечели отборът на Галена. “Ето на това му се вика начало!", сподели Иван Лечев. "Ти представяш България достойно!", каза Галена.

"Разплака ме, Петя! Не спирай да търсиш нови предизвикателства, защото ти си безкрайно талантлива и можеш само да спечелиш от това!!! УСПЕХ, мило момиче!!!“, написа във фейсбук певицата Нелина.

"Преди малко започна Гласът на България. Първото изпълнение отприщи всички емоции в мен, защото този Добруджански славей Петя Панева изправи журито, публиката, а и убеден съм – хиляди зрители“, гласеше коментарът на друг потребител на социалната мрежа.


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
0
666 (преди 1 седмица)
Рейтинг: 17295 | Одобрение: 5250
Ох коткооо <3

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама
sikik