Варненската полиция залови опасни крадци, действали в града и региона

11.01.2019 / 12:13 4

илюстрация Булфото

Разкрит e извършителят на грабеж на дамска чанта, извършен на територията на Трето РУ на МВР във Варна, съобщиха от полицията в морския град. Престъплението е снтанало в сряда.

Грабежът е извършен около 05:30 часа в ж.к. «Вл. Варненчик». След проведени оперативно - издирвателни дейности и действия по разследване на случая е установено, че извършител на деянието е З.И. (21 г.), местен жител, известен на МВР и осъждан. По случая има образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна. Извършителят е задържан за срок до 24 часа. Повдигнато му е обвинение.
Ден по-рано е получен сигнал за грабеж на таблет, извършен около 22:35 часа на ул. «Георги Живков», след използване на заплаха. След разследване на случая е установено, че извършители на деянието са: П.П. (23 г.) и А.Г. (22 г.), двамата от с. Неофит Рилски, известни на МВР. По случая има образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна. Извършителите са задържани за срок до 24 часа. 
В сряда е станала и кражба на имущество от частен дом, намиращ се в с. Бенковски. Полицията е установила като извършител на деянието: Ш.Ш. (34 г.) и С.М. (28 г.), двамата от същото село, известни на МВР. По случая има образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна. Извършителите са задържани за срок до 24 часа. 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама