Варненци от "Младост": Когато видяхме тази убийствена яма и се запитахме кога ще се сетят, че само с фонтани в центъра не става

03.08.2015 / 14:55 9

По тротоара на бул. „Януш Хунияди“ до "Гюрлата" се е образувал огромен трап, сигнализираха граждани във фейсбук групата „Да освободим тротоарите и алеите на Варна за пешеходците“. 

Бетоновите плочи са пропаднали и пешеходците трябва да са изключително внимателни, защото дупката е много дълбока. Нощно време опасността е още по-голяма, ако ямата не бъде видяна.

„Къде е кмета? От тук минават ученици, майки с деца, защо не го ремонтират веднага?“, питат граждани в социалната мрежа. Отговорите са еднозначни:
„Кметът сади цветя и прави фонтани, не е дошъл ред на кварталите“.

Кметът на район "Младост" Христо Христов изпрати хора за оглед и проверка, тъй като все още не е ясно тротоарът към район "Младост" или район "Владиславово" спада.

Снимки: Надежда Кирилова, фейсбук

Следете всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна в Petel.bg!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

Бъдете с нас навсякъде и през вашия мобилен телефон!              

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
0
ivanov (преди 7 години)
Рейтинг: 845 | Одобрение: 145
Ama kmeta da ne e sl'nze cha da ogree na vsiak'de.
3
1
khm (преди 7 години)
Рейтинг: 43161 | Одобрение: 16296
А, ще се сетят да я оправят. Като хлътне и Гюрлата вътре и народа няма къде да тъпче шкембе чорба, веднага ще стане масов бунт и ще я оправят и тая дупка...

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама