Варненци питат: Защо има толкова много полицаи на Аспарухов мост? Ето какво става там (снимки)

14.03.2019 / 17:00 7

снимки: читател

Засилено полицейско присъствие в началото на Аспарухов мост в посока центъра на Варна  предизвика интереса на шофьорите, преминаващи през пътното съоръжение. Някои от тях изпратиха снимки до "Петел" и публикуваха кадри в социалните мрежи.

Причината за присъствието на няколко полицейски коли и екипите им е операция от специализирана на акция на Пътна полиция, каза за "Петел" говорител на ОД МВР - Варна. Проверките са с акцент върху ползването на предпазни колани, помощните средства за возенето на деца, а също така и ползването на каски. 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
10
0
Морски (преди 2 месеца)
Рейтинг: 18072 | Одобрение: 6002
Яаааааа,колко много полицаи имало във Варна,а ние да не знаем! И сигурно коланите са виновни за зверските катастрофи по пътя!
21
2
Ванката (преди 2 месеца)
Рейтинг: 1469 | Одобрение: 774
А кога ще изловят автокрадците, които разбиват коли и ги ограбват? Или те са техни хора и за тях може!
Да бъдеш или да не бъдеш, това е въпросът!
35
8
Mercenary (преди 2 месеца)
Рейтинг: 37544 | Одобрение: 11414
Как защо? Ами там е "хранилката". Има "акция колан" ... Сякаш вчера са приели закон за коланите. В града има над 10 000 неправилно паркирали автомобила. Само пред пазара във Владиславово за около 20 минути се извършват над 50 сериозни нарушения, включително и от пешеходци. Но те "правят акция" ... Къде сте по цели дни, за да ловите нарушителите където извършват нарушения? А не да гледате коланите на преминаващите моста!
37
2
Sand (преди 2 месеца)
Рейтинг: 9357 | Одобрение: 3992
Пътна полиция няма ли да мине из града и да опише и заснеме всички дупки, които висят по пътното платно и създават предпоставки за ПТП ? Пашов не се ослушвай като пръднал ,че манда ти скоро изтича и ще получаваш само пенсията без заплата ! Къде ти е превантивната дейност по опазване на пътното движение и контрола му?
43
2
аптекаря (преди 2 месеца)
Рейтинг: 3769 | Одобрение: 1134
Абсолютни тъпаци. Не стига, че непрекъснато нервничим в задръстванията, а днес чаках и 10 минути заради новите им прищевки..

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама