Варненци са в ужас! Три дни мъртва жена се вмирисва! Няма кой да й издаде смъртен акт за погребение

13.03.2015 / 12:10 10

Джипи е забавило три дни издаването на смъртен акт на починала жена в село Боряна, община Дългопол. Неприятната случка разкри  Олга Григориевна, която е снаха на издъхналата 90-годишна Боряна Милкова.

Олга и мъжът й са уведомени за смъртта на 7 март. Веднага тръгнали от Варна с кола и пристигнали около 18 часа в Боряна.

„Свекърва ми е открита часове по-рано от комшийка, когато тялото вече било вкоченено. Тъй като в селото няма лекар, нейното джипи е в Дългопол. Започнахме да звъним на д-р Дражев през 15 минути. Звъняхме упорито, както на 7-ми, така и на 8-и март, но той не вдигаше. Нито на мобилен, нито на стационарен телефон“, заяви Олга.

Последната уточни, че гробът е изкопан на 8-и март преди обед и очаквали единствено смъртния акт. Кметицата на селото й казала, че има правомощия да издаде такъв, като за целта е необходимо само въпросното джипи да й се обади по телефона. От лекаря обаче нямало и следа. Близките на Боряна се свързали с него чак на 9 март в 10 часа и след като се сдобили с необходимия документ, погребали починалата в 14 часа.

„Д-р Дражев има много пациенти в Дългопол и околните села и сигурно не му остава време. Той обаче едва ли има представа в такъв момент какво причинява на близките на покойника. Тялото вече започна да намирисва, а представяте ли си, ако беше лято. За съжаление, научих от други хора, че подобни случаи е имало и преди. Много жалко е, че това се случа в днешно време“, завърши г-жа Григориевна.

Следете 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна в Petel.bg!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!КАК ДА СПЕЧЕЛИТЕ ПАРИ, ДОКАТО ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИ! ВИЖТЕ ТУК!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
6
varna (преди 8 години)
Рейтинг: 12264 | Одобрение: 2919
Неприятната случка разкри Олга Григориевна, която е снаха на издъхналата 90-годишна Боряна Милкова.
https://www.youtube.com/channel/UCcNbP1ZRiwsNeeSIBij7-bA?view_as=subscriber
32
6
RADI (преди 8 години)
Рейтинг: 2502 | Одобрение: 1522
Още малко ако я оставят жената, може и да отпадне нуждата от документи.
5
6
Gogata (преди 8 години)
Рейтинг: 5208 | Одобрение: 598
Поредната простотия - и бърза помощ издават смъртни актове, като те приберат и дежурния лекар може да ти го издаде
УМНОКРЕСЛИВИТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗХВЪРЛЕНИ ОТ ВЛАСТТА! КОЙТО ИМА УМ В ГЛАВАТА СИ ЩЕ СЕ ОБЕДИНИ СРЕЩУ ТЕЗИ ЛИБЕРАЛНИ БЕСОВЕ. НЕ МОЖЕМ ДА ОСТАВИМ ШЕПА ЛИГЛЬОВЦИ ДА СИ ИГРАЯТ НА ДЪРЖАВА, ДОКАТО ДРУСАТ И РАЗИГРАВАТ КОНЯ НА АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО. ПРАЙДОВЦИ НА ЕКЗИСТЕНЦИАЛНАТА ПУСТОТА.
0
10
Варна (преди 8 години)
Рейтинг: 92131 | Одобрение: 38206
щот измряха сигурно пациентите
"Защо ние убиваме децата?" - зададе въпроса през 1992 година един сръбски войник и сам отговори на него: "Понеже те някога ще порастат и ще дойдат да ни убият вече възрастни".
7
6
renka (преди 8 години)
Рейтинг: 89 | Одобрение: 24
Доктор Дражев имаше много пациенти но ве4е не останаха а зашто ли ...те хората си знаят

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама