Вашият луксозен дом на достъпна цена

15.01.2019 / 15:44 0

Новият проект на Явор АД – Жилищен комплекс АЗИМУТ предизвика изключителен интерес от страна на клиентите. Една трета от жилищата вече са продадени. Възползвайте се от атрактивните цени, които ще останат такива до края на месеца.

Затвореният комплекс ще се стопанисва от Явор АД. Годишната такса за поддръжка ще е в размер на 650 лв. за тристаен апартамент и 500 лв. за двустаен, тя ще е упомената и в договора за покупка на жилище. Явор АД гарантира, че въпреки ниската такса, живущите в АЗИМУТ ще се радват на безупречна чистота и вид на комплекса.

Строителството ще стартира през месец Февруари тази година. Очаква се да продължи 16 -18 месеца.

АЗИМУТ е луксозен жилищен комплекс от затворен тип, находящ се на бул. „Св. Св. Константин и Елена“, на 900 м от центъра на ж.к. Виница и на 1000 м от к.к. Св. Св. Константин и Елена, до автобусна спирка Черноморец/Виница.

Основното предимство на комплекса, освен красивата визия, безкомпромисното качество на изпълнението и вложените материали е спиращата дъха морска панорама от кота терен.

Класическата средиземноморска визия на сградите, с внимателно подбрани архитектурни детайли, ще подсили чувството за лукс, комфорт и висок стандарт на бъдещите собственици.

ЖК АЗИМУТ се състои от две пететажни жилищни сгради, басейн с размери 10м/16м с голяма зона за релакс и детска площадка, разположени в 5 дка богато озеленено дворно място.

Сграда ЮГ и сграда ИЗТОК са еднотипни с РЗП около 2975 кв.м и ЗП 750 кв.м, всяка.

Всяка сграда съдържа 34 бр. апартаменти, разпределени в два жилищни входа.

В сграда ЮГ има 34 бр. апартаменти, а в сграда ИЗТОК броят им е 31 бр. Във всяка от сградите апартаментите са разпределени в два жилищни входа.

Общият им брой е 65 бр.

Едностайни - 2 бр. със ЗП 78 кв.м, в т.ч. веранда 21 кв.м

Двустайни - 48 бр. със ЗП от 55 кв.м до 83 кв.м

Тристайни - 14 бр. със ЗП около 93 кв.м

Мезoнет - 1 бр. със ЗП от 396 кв.м

Всеки апартамент, независимо от етажа, разполага с просторна дневна, прекрасна морска панорама и обширна тераса.

Осигурени са достатъчен брой закрити паркоместа и гаражи за живущите в комплекса, както и външни паркоместа за техните гости.

В АЗИМУТ ще намерите лукс, уют и удобство на достъпна цена.

Следвай вярната посока!

www.yavorad.com

 

 

 

 

 

 

*публикация

 

 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.htmlПоследни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама