Васил Найденов хвърли неволно "бомба" в ефира на Нова за Борисов

02.01.2022 / 20:52 2

Кадър Нова тв, Булфото

Напълно невинно и неволно Кралят на българската естрада Васил Найденов хвърли "бомба" в ефира на Нова тв.

"Партито беше в много тесен кръг. Борисов дойде и се представи. Беше добронамерен", разкри иконата на българската музика

"Пял съм на партита на всички правителства. Пял съм и на Борисов в Стара Загора. Дойде и се запозна с нас. Това е много известна фирма за пилета и той беше там. Партито беше в много тесен кръг. Бяхме с цялата група да пеем. Борисов дойде и се представи. Беше добронамерен…"

Невинният разказ е на Васил Найденов - една от иконите на българската музикална сцена. Разказвайки за кариерата си пред Нова телевизия обаче Найденов потвърди неволно един сюжет, разиграл се съвсем неотдавна - разкритията на земеделеца Светослав Илчовски, който пред Комисията по ревизията в 46-тото Народно събрание разказа за частни партита с участието на Бойко Борисов и близостта на бившия вече премиер с Иван Ангелов “Пилето” - собственикът на фирма “Градус”.

ФрогНюз припомня, че на едно от заседанията на парламентарната комисия с появи мистериозния Илчовски, който заговори за огромна корупция от страна на бившия премиер, регионалната министърка от правителството на ГЕРБ Петя Аврамова и Иван Ангелов.

Пред депутатите в парламентарната комисия той заяви, че Ангелов е манипулирал дейността на компанията преди да излезе на борсата през 2018 г. Илчовски разказа и за схеми за изнудване, посочи, че Петя Аврамова му е наредила да спре да купува земя. Обяви, че собственикът на фирма “Градус” платил 5 хил. лева на плеймейтка за да “обслужи” Борисов и загатна, че тъкмо това е Мата Хари. Ангелов отрече да е плащал.

Светослав Илчовски направи и изявления за плащани от него подкупи от близо 1 млн. лв., за фиктивни сделки за 60-70 млн. лв., за рекет над фермери с цените за напояване, за видео с изтезания над известен бизнесмен в затвора.

Прокуратурата започна проверка на казаното от Илчовски. Разпитан бе и Иван Ангелов. Случаят е взет и от Европейската прокуратура. Какво се случва - не е ясно.


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
0
колю (преди 11 месеца)
Рейтинг: 7810 | Одобрение: 1285
какви бомби какви 5 лева, то на всички е ясно какво се е случило в течение на години............
може и по-добре
2
2
Tито (преди 11 месеца)
Рейтинг: 23544 | Одобрение: 3499
Страшна бомба хвърлил...... Никой не е отричал, че са приятели.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама