Василев: Атаката към мен е нескопосана и с неверни твърдения

27.03.2022 / 19:07 3

Кадър Нова

Не съм се срещал с Георги Самуилов, добави министърът

Атаката към мен е нескопосана и с неверни твърдения. Това заяви в ефира на „На фокус” министърът на финансите Асен Василев във връзка с обвиненията към него и образуването на евентуално досъдебно производство.

„До мен не е стигала информация за образуването на производство. Аз научих за случая от Бойко Рашков около пет минути преди да научат и медиите. От това, което той ми показа е, че се споменава среща от 5 януари на Петролната и газова асоциация, която аз съм бил ръководил. На 5-ти януари е имало среща в МС с Кирил Петков, на която аз не съм присъствал. Собственикът на „Инса оил” Георги Самуилов също не е присъствал на тази среща, там е бил неговият адвокат”, обясни той.

Василев уточни, че се е срещал със Самуилов веднъж по време на служебния кабинет.

„Искаше да даде някаква информация, за това, че е бил притискан. На тази информация направихме дописка и тя си продължи по пътя. Последва сигнал до ДАНС, който те разследват. Не знам какво е било установено”, каза още министърът.

Василев коментира още, че всеки може да подаде сигнал срещу всеки.

„Очаквахме да има разнородни атаки, тази конкретно е нескопосана. Подава се сигнал с факти, които доказуемо не са се случили”, уточни той.


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
1
MrBean (преди 2 години)
Рейтинг: 134587 | Одобрение: -1908
Хахахха Восток и ББ,много научни доказателства предоставихте.
1
2
West (преди 2 години)
Рейтинг: 4459 | Одобрение: -4556
Тези от продължаваме подмяната, всички до един изглеждат като невменяеми олигофрени! Петков се хили на всичко и на всеки, Асан гледа все едно току що е пръднал, на невменяемата Говежда Йорданова и хлопа дъската, а Лорер прилича на марокански циганин тип джебчия...
2
4
ББ (преди 2 години)
Рейтинг: 235 | Одобрение: 35
Защо да ти вярваме?? То и ББ имаше къща в Барселона и шкафче с кюлчета, ама досега как нищо не намериха!!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама