Вътрешният министър обясни защо са се наложили сериозни действия в Каменар, където роми буйстваха срещу полицаи

11.08.2017 / 08:29 8

Кадър Нова тв

Има задържан мъж. Той е криминално проявен, веднъж като малолетен, след това като навършва пълнолетие. Последно е пуснат през 2015 година и от тогава нямаше информация за него, докато не прави това престъпление. Не само е разпознат, но и задържан. От ромски произход е, но да не разказвам повече. Това заяви вътрешният министър Владимир Радев в ефира на Нова телевизия, цитиран от Блиц.


По отношение на нападението над Иво Никодимов, министърът заяви, че се работи по случая и се проверява целият контингент. „Разпитани са над 400 души“, уточни Радев. Оня ден ми се обади Владимир Ковачев и каза, че пред него са обрали една жена, дръпнали са синджира от врата ѝ на малките 5-те кюшета и да направим нещо. Веднага с колегите реагирахме. На следващия ден пак. Веднага ето сигнал две жени предния ден и една на следващия.

Относно твърденията, че полицаи са били роми във варненското село Каменар, Валентин Радев заяви, че хората трябва да съдействат на органите на реда и добави, че когато това не се случва се налагат по-сериозни действия. По отношение на избягалия затворник в Стара Загора Петър Попов – Пъпеша, Радев коментира, че се работи и по този случай. Той не скри учудването си защо Пъпеша е избягал, при положение, че му е оставала само година зад решетките.

1000 полицаи от големите градове отиват в малките населени места, потвърди и днес министър Радев. Думите му бяха във връзка с пребитото и обрано възрастно семейство в търговищко село. Той обясни, че се работи по случая и се проверява роднина с говорен дефект. По думите му, най-вероятно въпросният човек е извършител на бруталното престъпление, защото много добре е знаел къде какво има. 
 

Всяка минута очаквай сензационна новина в PETEL.BG!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

Публикувай директно сам без цензура във "Фейсбук" групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
дядо (преди 11 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Дано  са се появили вече полицаи!Досегашните си бяха милиционери!
0
0
бай кой (преди 11 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Егати държавата.....вътрешен министър дава обяснения заради тъпи мангали!!!!! Бой , бой и бой само така ще ги интегрираме много бързо.
0
0
БАЙ ХОЙ (преди 11 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
БМВ-та  2017г под наем за100 лв на месец !!!! МИНИСТРЕ , УРЕДИ И МЕН С ЕДНО !!! /ако не вярвате проверете /
4
3
Ханк Рум (преди 11 месеца)
Рейтинг: 14207 | Одобрение: 2427
По 200 кинта на ченге за всяка акция и ще станат кротки като агънца човекоподобните!
9
0
unit747 (преди 11 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Ние не искаме обяснения а повече такива  действия и акции едва ли има български гражданин който да е възмутен  от акцията в Каменар даже им е било малко това е работата на българската полиция да бие и всява респект ако искаме полицаите да пипат  с  копринени ръкавици трябва да бъдем готови да платим цената -бити ограбвани и мачкани ние и децата ни от тези получовеци.
2
1
самата истина (преди 11 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Пазарна икономика,какво се чудиш!Плащаш получаваш,докато си в отпуск заработваш за следващия рушвет!
15
0
еди кой си (преди 11 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
За Каменар няма какво да обяснява! Там е гето и само така трябва да се действа!
15
3
kris (преди 11 месеца)
Рейтинг: 128634 | Одобрение: 47889
И защо е пуснат ? Рецидивистите нямат оправяне и нямат място между нас......! Да се организират места като Белене , където да въртят лопатата по10-12 часа на ден , за да си плащат манджата и да останат пари за охраната......! И каква е тая практика , да пускат разни такива в домашен отпуск , като закопчания в Хисаря ?
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама