Във Варна експерти дават съвети как се реагира при наводнения

14.11.2017 / 13:13 4

Снимка: Булфото

В изпълнение на Плана за управление на риска от наводнения през 2017 г. Басейнова дирекция „Черноморски район“ ще реализира мерки относно провеждане на обучителна и информационна кампания по проблемите, свързани с наводненията и популяризиране използването на застрахователни имуществени продукти в застрашените от наводнения райони.

Дейността предвижда провеждане на специално организирани събития за получаване на знания, информация и развитие на умения в случай на наводнение – обучително-информационни кампании във всички общини в обхвата на Басейнова дирекция, като с приоритет са попадащите в райони със значителен и потенциален риск от наводнения.

 

На 15 ноември т. г., от 10 часа в хотел „Голдън тюлип“-Варна ще се проведе първата среща с компетентните органи. Поканени за участие са всички общини и регионални дирекции „Пожарна безопасност и защита на населението“, в териториалния обхват на Басейнова дирекция „Черноморски район“. Планирани са още три срещи със заинтересованите страни в областите Бургас, Сливен и Ямбол на 21 ноември, в областите Шумен и Търговище на 23 ноември и в областите Варна и Добрич на 27 ноември.

 Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
6
2
xXx (преди 3 години)
Рейтинг: 31600 | Одобрение: 12510
Тия експерти да дадат съвет на общината да не крадат парите а да правят канализации . На времето такива дъждове имаше нямаше такива проблеми.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама
sikik