Във Варна спряха линейка на светлини, за да мине кортежа на Бойко

04.11.2018 / 20:30 61

Фейсбук Георги ГеоргиевМихаил Янев

Потресаващо видео провокира стотици коментари в интернет в този момент. На записа се вижда как движението пред Катедралата е спряно, за да мине правителствен ескорт. Политиците са в града заради провелата се международна среща в Евксиноград през последните дни.

От коментарите се вижда, че потребителите във Фейсбук са бесни.

Ето как реагираха някои. И това са само най-меките изказвания...

"Ако беше пожарна, можеше докато стигне да е излишна вече,не че и тук забавянето не е от значение.

Това е човешкия живот за тях...нищоооо

В същото време трябваше да премина на пешеходната пътека и полицаят ми каза да побързам докато не са ме прегазили. Да бяха имали късмет....

Ние може да мрем важно е кордона да мине няма такава държава няма такава полиция

Е,как линейка с пациент и сигнализация ще спрат?!"

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
12
0
Ivan Petkov (преди 1 месец)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Както може НАЦИОНАЛНИЯ ОМБУТСМАН да пътува с обществен транспорт, така могат и всички останали: депутати, министри и останалите по-нисши гъзовейници, да слязат от служебните коли, да пътуват със своите, да си плащат бензина, гражданската отговорност, данъците и другите разходи, за да усетят на гърба си какво плащат останалите хора. Служебните коли да се продадат на търг! Самолетите също! Президентът на Словения пътува с редовни полети!  НАШИТЕ ПРАХОСНИЦИ, начело с тиквата, ГИ НЯМА НИКЪДЕ ПО СВЕТА!!!  
7
4
Баш Бай Брадър (преди 1 месец)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Алоо, Варненските съквартиранти, я си признайте кой ма изплющя в тъмното. Заради вас миндили, ще трябва да си слагам лед на задника. Миндили с миндили, другия път предупреждавайте да си слагам вазелин, ааа .
1
10
Анти Комунист (преди 1 месец)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
За комунистите,човешкия живот е без никакво значение!!!
3
7
Баш Бай Брадър (преди 1 месец)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Алоо, Варненските съквартиранти, кой от вас кауни си спира таралясника върху върху тротоара! После ми плаче в изповедалята, че пльочките били разхалтани! Ей, така ще го изплущя! Кой от вас миндил с миндили, си мята торбата през балкона?  Ти ма кокошко, дето футкаш по 2 кутии цигари на ден, ти ли ми ревеш че нямаш пари? Уруд, ми няма да имаш, туй 8 лв на ден, Ма туй 2800 на година ма, алоууу, мидил с миндил. 
23
2
Yann (преди 1 месец)
Рейтинг: 23539 | Одобрение: 10189
Тиквата се пренесе в Евксиноград, щото в София гъмжи от протести и за да не му пречат, се изнесе към Варна. А това с кортежите си е българска тъпня. Може да видите в тубата как кортежа на Императора на Япония спира на пешеходна пътека за да минат децата. Почти като у нас....
НЕ на Истанбулската Конвенция! Слабите се стремят към ред. Силните владеят хаоса.
17
1
2 (преди 1 месец)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Бай Брадъре, трола си ти, гъз смотан! Не всички са доволни от тъпанарското управление на България. Затова си пишат и псуват тук.
8
2
VIP бай брадър (преди 1 месец)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Бай брадъре, аз съм при майка ти, след малко ще ти се обади , че и е заета устата.
2
9
Говори Бай Брадър! (преди 1 месец)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Говори бай Брадър, Алоу, троловете, аз за какво Ви плащаме Бе! Бързо го събаряйте тоз Бойку, че току виж опандизил още един от нашите с ДДС И тогаз с какво ще ви плащам освен с плющене.
19
0
никой (преди 1 месец)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Съд за тези изроди. Направо на съд в Хага - за геноцид! Защото в България отдавна няма защита на човешкте права от българския съд. Защото и Европейския съд е толкова корумпиран, колкото и българските съдилища.
23
0
никой (преди 1 месец)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Никой, ама съвсем никой от вас не се е замислил, че целия този цирк е заради безумния СТРАХ на Боко и обкръжението му от народната любов. Страх ги е дори да си помислят, че ще им се наложи някъде по пътя да намалят скоростта на кортежа, да не би някой силно влюбен в тях да се е прицелил точно на това място! Не се свенят да пожертват нечий живот заради собствения си! Казусът е чисто юридически. Не съм толкова добре запознат със закона за движение по пътищата и с това, каква е последователността на преминаване през подобно кръстовише на автомобили със специален режим. Много добре ще бъде, ако някой печен адвокат поеме случая и защити правата на този, когото е возила линейката в този момент!
27
1
12321 (преди 1 месец)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
До всички тъпанари-герберасти, защитници на Тиквоча. Кортежа преминаваше завоя на Андр.Сахаров с Вл Варненчик /това и до Автогарата/ когато линейката беше спряна. Правете сметка дали е можело да бъде пропусната. Освен това тя само присича лентата на кортежа и минава по Съборни.
27
2
Отврат (преди 1 месец)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Дреме му на Боцко, че някой може и да си отиде от този свят заради забавянето на линейката. Така е в бандитска България.
38
6
plabov1080 (преди 1 месец)
Рейтинг: 51558 | Одобрение: 7443
Срам и позор за подобни полицаи, дето не знаят на кого и  как да се подмазват
plabov
26
0
до s.m.d. (преди 1 месец)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Наистина си се поувлякъл, но е добре, че си признаваш Усмивка Няма как линейката да не си стои на светофара и да не притеснява никого, след като пътния полицай не я пуска да премине. какво да направи шофьорът - да мине през полицая или да рискува да премине въпреки забраната и да се натресе на завоя в някоя от колите на кортежа? Прави впечатление обаче, че имаше достатъчно време линейката спокойно да вземе завоя и да се изнесе от кръстовището докато дойдат колите на дебелото, но въпреки това не беше пропусната. Остава ни да се молим това забавяне да не е коствало човешки живот, но докога ще разчитаме на късмета си? Тези стават все по-нагли и безпардонни, а българите все по-отчаяни и нерешителни.
11
3
До до s.m.d. (преди 1 месец)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Е добре де малко се поувлякох със случая , може и да бъркам , но съм виждал как линейка с пусната светлинна сигнализация си чака спокойно на светофар без да притеснява никой .
29
1
до s.m.d. (преди 1 месец)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Умнико, щом линейката е на светлинна сигнализация, значи има спешност - дали отива по сигнал за тежко произшествие или вози към болницата пациент в тежко състояние, няма никакво значение - линейката бърза за да спаси човешки живот. А кортежът бърза, защото претрупаната с храни и напитки трапеза в Евксиноград ги чака. Пред линейка и пожарна в специален режим на действие спират всички, абсолютно всички, дори и кортежите на политиците, защото става въпрос за спасяване на човешки животи и всичко останало може да почака. Когато красивите и умните протестираха, за да върнат тиквата на власт, не пропуснаха една линейка и момичето вътре умря. Протестиращите успяха да върнат на власт идола си, който убива българите с ужасяващо мизерни доходи, безумно високи цени, нови данъци, нови такси, нови репресии, а и линейките чакат телесата му да минат с предимство, защото не е той, когато е гладен.
29
2
1 (преди 1 месец)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Мизерни лайняни боклуци!
12
3
до стоян-олигофрена (преди 1 месец)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Стоенчо, не съм конфликтен, но ако бог реши да ни срещне, повярвай и на тебе ще ти трябва линейка.
17
1
MrBean (преди 1 месец)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
... e сега ще уволни и докторите и шофьора на линейката,ще им прати проверки и ..... останалото знаем.
30
0
Марио Ангелов (преди 1 месец)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Не искам парите ми да отиват за тези дебили!
5
26
s.m.d. (преди 1 месец)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
 А ЛИНЕЙКАТА ИМА ЛИ ПУСНАТА ЗВУКОВА СИГНАЛИЗАЦИЯ ПЪПЧИВКОВЦИ , И КАТО СНИМАТЕ ПОНЕ НЕ СЕ ИЗЛАГАЙТЕ ДА ГОВОРИТЕ МАХЛЕНСКИ . КОГАТО ИМА СЛУЧАЙ НА ЖИВОТ И СМЪРТ В ЛИНЕЙКАТА ТРЯБВА ДА ПУСНАТ ЗВУКОВАТА СИГНАЛИЗАЦИЯ . А ЧЕ БОГОПОМАЗАНИЯ БОКО ИМА ПО ГОЛЯМА ОХРАНА И ОТ ПРЕЗИДЕНТА Е ДРУГ ВЪПРОС .
15
1
12321 (преди 1 месец)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Николай Путков, да не сте близнаци със стоян? Или сте от една гей-дружинка???
16
0
до стоян (преди 1 месец)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
еххх, стояне ,стояне - колко низко може да падне някой, за да си заслужи едно еб*ане...
19
2
до малоумника отдолу (преди 1 месец)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Олигархията стоеше зад бургаския циганин и заплаши че ще изкара 20 000 работници в подкрепа на тиквите. Отрепка герберастка !
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
ГЕРБ БИЛЕ ДОЛНИ, Я ВИЖ КВО ПРАВИ ДЕМОКРАТИЧНАТА ЛЕВИЦА- ДИМЕК ЧЕРВЕНИТЕ- 12 ФАЛИРАНИ БАНКИ, 1 ДОЛАР 3000ЛВ, МИН ЗАПЛАТА 2700ЛВ, НЯМА 1 ДОЛАР СРЕДНА МЕСЕЧНА ЗАПЛАТА 3 ДОЛАРА, ИНФЛАЦИЯ НАД 200%, АКО БГ НАРОД НЕ ГЛАСУВА ПРАВИЛНО СЕ ФАЛИРАТ ЗАВОДИ И СЕ РЕЖАТ НА СКРАБ, 2005/2007Г ИНФЛАЦИЯ 12.8%, 2014Г 13 ФАЛИРАНА БАНКА, А ПАРИТЕ ВЪРНАТИ НА ОЛИГАРХИЯТА ПЛАТИЛА ЗИМНИТЕ ПРОТЕСТИ НА 2013Г. БСП ВОДИ ХИБРИДНА ВОЙНА СРЕЩУ СВОЯ НАРОД- СЛЕД ТЯХ  Е ВИНАГИ РАЗРУХА.
12
17
chopar62 (преди 1 месец)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Тук вината е на тъпото ченге,което няма сиво вещество в главата си.Докато не свикнем да търсим вината в конкретния човек за дадена ситуация.А продължаваме да обвиняваме други ,или иначе казано да я прехвърляме на трети .Няма скоро да се получат нещата.за всяко нещо си има конкретен виновен,но не и при нас.Така ни е по-лесно,да обвиняваме системата или някой друг.Бъдете живи и здрави.
26
2
Nexus (преди 1 месец)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Какво Бентли? Този стоян е селски цървул. Продал къщата на баба си, купил джип 3-та ръка, джитка по кръчмите из Варна и харчи рентата от нивите на дядо си.
34
1
мдаа (преди 1 месец)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Два дни градът е буквално блокиран. Навсякъде полиция, буквално на 50 метра един от друг дебнат униформени, дори не съм подозирал колко много полицаи имало в този град, като се има предвид, че полицейски патрули не съм виждал от години. Километрични опашки от коли, задръстени изходни и входни артерии, псуващи и изнервени до смърт шофьори и пътници, отбиване на движението в една лента... Ще реши човек, че второто пришествие вече е факт. Пък то не - една дебела, тъпа, нагла, самозабравена мутра решила да посети селото. И не само да го посети, но и гости да си доведе. Няма болни, няма здрави, всичко спира и затаява дъх - на Хелоуин и малко след него една куха тиква е решила да ни освети с присъствието си. Не е забравила тиквата зимата на 2013, не е забравила и си го връща, демонстрирайки безнаказаност. Промяната пак ще тръгне от Варна и този път ще е за последно за главния атрибут на Хелоуин. Имайте малко търпение, варненци се размърдват в студа - къде януари, февруари...
42
1
Реалист (преди 1 месец)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Аз бях свидетел в Сингапур как кортежа на някаква делегация спря на червен светофар, изчака си зелено ипремина. Когато видя това в нашата схибана България ще повярвам че има промяна. До тогава нито ГЕРБ, нито БСП, ДПС, ОП, ВОЛЯ или каквато и да е друга сволач ще ме убеди че прави някаква промяна в БГ. Всички са маскари !
37
2
Чичо (преди 1 месец)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Попов, какъв паркинг бе паткан . Кьорав ли си ,че стои на кръстовището пред Козирката ? Аман от кретени !
7
39
Николай Попов (преди 1 месец)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Автомобил като линейката както знаем е със специален режим на движение но от кадрите се вижда ,че този автомобил седи на паркинг с пуснати буркани и нищо повече....Той не е участник в движението това означава ,че не е автомобил със специално предназнчение....тъй като не участва в този момент в движението ,от което следва ,че това е една провокация---!!!!!!!
36
3
ДО стоян (преди 1 месец)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
За твоя информация линейката зави на дясно по бул.Съборни, който е най-краткия път за Спешното в Окръжна. Чаках 148 на спирката и станах свидетел на събитието, а колкото до Дачията и апартаментчето, вероятно ти караш Бентли и живееш в палат, но не забравяй, че и такива като теб, може някога да се нуждаят от същата тая линейка, да им спасява живота!
33
0
Пенсионер (преди 1 месец)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Заблудени гербераси, бай Тошо беше по човечен в подобни ситуации! В нормалният свят  докато имаше световна демокрация (а не само прозападна, като сега) "лидера на нацията" си подаваше оставката...
32
0
БАЙ ХОЙ (преди 1 месец)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
 Парите не развалят. Просто ако си пич, те правят още по-голям пич. Ако си гъз, те правятоще по-голям гъз!
28
0
БАЙ ХОЙ (преди 1 месец)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Попитали един мъдрец :"Учителю как да различим умния от глупака ?" - " Глупака неще никой да го поучава , а умния си вади поука и от глупака !" - бил отговорът . 
11
0
Берлускони (преди 1 месец)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Моля ,моля!Нишо общо нямам с Този,освен "Б"та-та.Нищо не обърквам,защото съм зает на други места..е,айде сега какви..И не се маскирам като футболист,а спонсорирам футбола.Спонсорирам и..но това си е лично.
2
44
стоян (преди 1 месец)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
И защо линейката да не се спира? Да ти ка а ли, че преди 20 дена, от една линейка видях как свалят 4 бидона джибра? Я се съобразявайте, когато се пънете срещу някого! Някак си не върви,  ъреула, дето кара дачия и живее в някакво апартаментче, да ми дава уроци. 
35
7
СОЛОМОН (преди 1 месец)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
ТОВА ДОКАЗВА САМО ЕДНО . В ТАЗИ ДЪРЖАВА САМО БОЙКО Е ВАЖЕН. ДРЕБНИЯТ РАБОТЕЩ ЧОВЕК ,КОЙТО СЪВЕСТНО СИ ПЛАЩА ДАНЪЦИТЕ И ДЕСИТЕЛИТЕТИЯ ПОНАСЯ ПРОСТОТИЯТА НА ВСЕКИ УПРАВЛЯВАЩ , КУЧЕТА ГО ЯЛИ . БОЙКО ,БОЙКО ЗА ДА СТЕ ВИЕ МУЛТИ МИЛИОНЕРИ ,СТЕ СЪДРАЛИ ПО 300 КОЖИ ОТ БЕДНИТЕ ХОРА ... ВРЕМЕ Е БОЙКО ДА СИ ХОДИ И ПОВЕЧЕ НИКОГА ДА НЕ СЕ ВРЪЩА НА ВЛАСТ ... БОЙКО Е ВТОРИЯТ БЕРЛУСКОНИ , ВСЕ СЕ КАЧВА ТАМ ГОРЕ И ВСЕ ОБЪРКВА ДЪРЖАВАТА ... В ЛЪЖИ ЖИВЕЕМ С ТЕЗИ ОТ ГЕРБ .... ВЪН 
50
3
Народе???? (преди 1 месец)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Дано стигнат по бързо до оня свят! Това го пуснете по ТВ-то ,за да види цяла България какви гадове ни управляват. За тях човешкия живот няма никаква стойност!     
16
8
РазБойко (преди 1 месец)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Простолюдие такова!Нищо не заслужава!Ни Растеж,ни Конструкция,ни млади тролеи!Ще ми се влачи и умира в някакви линейки и рушащи се ненужни болници..видите ли..Я дайте газ,вие от кортежа,че като изляза-а.. Западните и Източните.. и Южните Балкани ще ви се видят тесни..
28
4
Моргана (преди 1 месец)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
ПСИХОПАТА ПАК СЕ ДОКАЗА.ЧУДОВИЩЕ,боко  имаш внуци,а ВСИЧКИ БЪЛГАРИ В ЦЯЛ ЦВЯТ СЕ МОЛИМ ...ДА ВИ ИЗСЪХНЕ СЕМЕТО ДО...99-то КОЛЯНО УРОДИ.
14
3
Да-а (преди 1 месец)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Луноход се нарича патрулка (от онзи стар виц,за пияния,който твърдял,че е на Луната)а това е просто линейка.Те са толкова кът и толкова зле екипирани,че постоянно бързат за някъде, и е добре,ако стигнат.И в лунохода(патрулката) и в линейката обикновено не пребиваваш по желание-това е общото,освен сигнала и лампата.
27
2
Знаете кой съм (преди 1 месец)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Ще спрат ами! Ясно е! Ако ме спрат МЕН,все едно спират Растежа!И-и..какви са тези линейки,бе Цецо?!Явно още ги има..
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Гласувайте за ГЕП Дебили . 
16
13
Кукииииии (преди 1 месец)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Куката явно е бил някакъв мишок .........малоумник.....
27
4
Кап. Петко Войвода (преди 1 месец)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Следващият път куката с палката ще даде път на бай Колю с жигулито докато катафалката с трупа на Борисов, чака на кръстовището, и ще си върне полицейските заплати които е вземал от преди 20 години.
24
12
Kaval (преди 1 месец)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Българи, Бойко даже не е разбрал, единствения виновен е ченгето(педераст), може и да е някой мой приятел, но той е човека спрял линейката, пардон задника!  А про по мразя ГЕРБ!
43
2
ггг (преди 1 месец)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
имаше време да пропусне линейката но катаджията реши да се натегне на бете Бойко.Катаджията е в издънка ама ко да праиш с тез заплати няма как качествения човешки матрял да е в МВР.
54
1
БАЙ ХОЙ (преди 1 месец)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
стоян , има една дума която ти е непозната , но водачите и екипи на линейки я знаят - МОРАЛ ! 
47
1
12321 (преди 1 месец)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
стояне, ти си уникален педераст - как да знам дали си вадиш хляба с уста или с гъз? Че и с пациента е така...
48
1
БАЙ ХОЙ (преди 1 месец)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
А в кортежа имаше линейка от правителствена ! Ако някой от богопомазаните кихне или получи стомашен дисконфорт от черния хайвер или лобстерите ! 
62
0
1 (преди 1 месец)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Няма значение има или няма пациент, линейката трябва да не се спира. Те не са тръгнали на разходка. Изроди!
9
41
стоян (преди 1 месец)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Отговорете ми на въпросите! Не ми разтягайте локуми! А на бай хой, да му кажа:Да така ще бъде за простолюдието
36
2
e,gati (преди 1 месец)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
долу ГРОБ :devil::devil::devil:
52
0
Работник (преди 1 месец)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Отврат. Тиквата показва простотията си.
67
1
БАЙ ХОЙ (преди 1 месец)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
стоян, когато видиш свой близък в линейка която чака мутра да мине тогава ще почувстваш какво е !!!
13
8
,, (преди 1 месец)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
може да бърза за на майка ти п=та.
52
5
БАЙ ХОЙ (преди 1 месец)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
БРАВО ГЕРБЕРАСТИ ДОЛНИ !!!! ЛЕКАРИТЕ ВЕЧЕ ЩЕ ИЗПИСВАТ САМО НАЙ-ЕВТИНИТЕ ЛЕКАРСТВА !!!! ТАКА ЛИ ЩЕ Е И ЗА ГЕРБЕРАСТИТЕ ??? ИЛИ САМО ЗА ПРОСТОСМЪРТНИТЕ !!!! НАРОДА ДА МРЕ !!!! Г*А*Д*О*В*Е* / и сто минуса да ми сложите ми е през К*Р@ !!!!
14
66
стоян (преди 1 месец)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
И къде се вижда, че в лунохода има пациент? И кое гарантира, че шофера просто не бърза за мача по тв?
44
5
клюкар (преди 1 месец)
Рейтинг: 2618 | Одобрение: 1273
ГОРДЕЙТЕ СЕ ВАРНЕНЦИ Бойко е по често във Варна отколкото в София Като завали дъжд обаче ще си бъдете насаме с разкаляните изкопи
аз
41
4
dagi eva (преди 1 месец)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
do koga 6tegi turpim 
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама