Във "Владиславово" всичко се краде! Районно кметство във Варна окичи дървета с култови табелки (снимка)

09.01.2019 / 13:53 5

снимка: Ирина Николова, "Забелязано във Варна"

„Не крадете дърветата“ - такова разпореждане отправиха към съкварталците си от кметството варненския район „Владислав Варненчик“. Снимка на табела с този надпис се появи днес в социалната мрежа „Фейсбук“.

Какъв е поводът за разпространяването на тази табелка не е много ясно, но като цяло възможностите са две – или става въпрос да не е крадат наскоро засадени фиданки, или е някакво предупреждение срещу незаконната сеч. Последната е често явление в гората с която граници района.

Явно от предупреждението има някакъв смисъл, дори и да е малко неясно как точно се краде... дърво. Шегаджии предлагат вече предлагат в интернет нови текстове за табели, които кметството да разпространи, наример „Не хранете кърлежите“.

„Както и да е написана табелата, сама по себе си говори за една изтървана, за една отчайваща ситуация...“, коментира един от членовете на групата „Забелязано във Варна“, където беше публикуван кадъра.

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
0
Хан Грозни (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Не Хелзингски комитет за правата на човека, а законите на хан Крум трябва незабавно да се приложат в тази държава, за да се въдвори отново ред, сигурност и справедливост!
3
1
ЗУЕКА (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
СЕРА В ГОРАТА И ДЪРЖА КОЛЕЛОТО ОБРЪЩАМ СЕ ГЕПИЛИ ГО ДЪРЖА САМО СЕДАЛКАТА ПАК СЕ ОБРЪЩАМ ОБРАТНО И ЛАЙНОТО МИ ГЕПИЛИ
2
0
До Георгиев (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Циганите секат - Българите купуват от тях ....
3
0
DO SKAPANITE ASPARUHOVCI (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
JANKO KONSKIJA TOLUM , E  NAI-OBICANIJA KMET NA  VLADISLAVOVO OT INDI-ROMA,  NALI TOI GI NAUCI  NA ZULUMI-HAMELEONA JANKO,  DETO  SMENI 5 PARTII VAV VARNA. TE  NEGOVITE  CEDA STE  NAPRAVJAT  VARNA LUNEN PEIZAZ.  JANKO-KONSKIJA  TOLUM VINAGI ZASTITAVA ELEKTORATA OT MANGUSTI.
13
0
Георгиев (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Всеки ден, по минимум 6-8 каруци правят постоянно курсове от горите по пътя за Долище и Каменар. Всеки, повтарям, всеки ден ! Отрязани, подравнени, подредени каруци, пълни с дърва. Полиция има на разклона за Долище/Каменар на пътя Кичево - Аксаковска панорама - реакция никаква. Военното поделение през/пред, което минават - реакция никаква. Да ви имам разбиранията за демокрация и свободия. Машшала !
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама