Във "Владиславово" всичко се краде! Районно кметство във Варна окичи дървета с култови табелки (снимка)

09.01.2019 / 13:53 5

снимка: Ирина Николова, "Забелязано във Варна"

„Не крадете дърветата“ - такова разпореждане отправиха към съкварталците си от кметството варненския район „Владислав Варненчик“. Снимка на табела с този надпис се появи днес в социалната мрежа „Фейсбук“.

Какъв е поводът за разпространяването на тази табелка не е много ясно, но като цяло възможностите са две – или става въпрос да не е крадат наскоро засадени фиданки, или е някакво предупреждение срещу незаконната сеч. Последната е често явление в гората с която граници района.

Явно от предупреждението има някакъв смисъл, дори и да е малко неясно как точно се краде... дърво. Шегаджии предлагат вече предлагат в интернет нови текстове за табели, които кметството да разпространи, наример „Не хранете кърлежите“.

„Както и да е написана табелата, сама по себе си говори за една изтървана, за една отчайваща ситуация...“, коментира един от членовете на групата „Забелязано във Варна“, където беше публикуван кадъра.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама