Важно! Пак ограничения на трафика и нови промени в маршрутите на автобуси във Варна

14.03.2019 / 16:48 6

Във връзка с предстоящи строително-монтажни работи от 7.00 ч. на 16.03 до 17.00 ч. на 17.03 ще бъдат затворени северното и южното локално платно на бул. „Васил Левски“ - от бул. „Цар Освободител“ до бул. „Сливница“ и от бул. „Сливница“ до бул. „Цар Освободител“.

По този повод от "Градски транспорт" ЕАД ще въведат временна организация на движението и следните маршрутни промени:

Линии №20 и 209, тръгващи от кв. „Владиславово“, на кръстовището на бул. „Цар Освободител“ и ул. „Христо Смирненски“ ще завиват надясно- по ул. „Хр. Смирненски“ в посока „Сливница“ и ще продължават по утвърдения маршрут.

Линия №7 в посока ЖП гара след спирка „Осми септември“ ще продължава по бул. „Сливница“ до кръстовището с ул. „Патриарх Евтимий“, наляво в посока бул. „Цар Освободител“, където от кръстовището с ул. „Отец Паисий“ ще се включва по маршрута си.

Няма да се обслужват спирки „Победа“ и „Струга“ на бул. „Цар Освободител“, както и  спирки „Техникумите“ и „Победа“ на ул. „Акад. Андрей Сахаров“.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
10
РЕКОРД_ПО_THUMBS_DOWN (преди 2 месеца)
Рейтинг: 5999 | Одобрение: -6551
Хич не ми ревете, търтеи такива. Отивате на работа в 9 и се прибирате в 16:30-17. Лигавета тъпи, мързеливи. Ако не бяха ГЕРБ, щяхте да ми бачкате 6-7 часа за над 1000 лв, ама ДРУГ ПЪТ! И на празници ще ми почиват, че и отпуски ще им дават. Преди ГЕРБ нямаше такива магии, лайненца такива. Че и пътища ще ви правят. Градът се напълни с нови коли. Нямали пари...
ОБИД ДАБАДА НАИ НЕХАРЕЗВАНЕАД ГОМЕНДИРАЖД В БЕДЕЛ БГ.
3
0
Смотан сайт (преди 2 месеца)
Рейтинг: 1739 | Одобрение: 329
За тия кълвачи, които ми изтриха публикацията, сигурно "Д-р Пюскюлиев" още е "Александър Стамболийски", а "Съборни" е "Максим Горки"!
Истината право в очите
5
0
гарфилд (преди 2 месеца)
Рейтинг: 12109 | Одобрение: 5519
Осми септември е спирката на Цирковата площадка,на Сливница.Така се казваше навремето,сега не знам как е.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама