Важно! След като прочетете това вече никога няма да взимате монетите, които намирате на улицата!

17.02.2016 / 22:24 6

Когато видите монета на улицата сигурно си казвате "късмет" и я взимате и съхранявате в портфейла си, мислейки, че ще ви донесе още пари. Според източните суеверия това не е така. Според тях след като монетата е загубена, това означава, че и предишния собственик е имал лош късмет с парите. Ако вземем монетата, с нея ще вземем и лошата карма .

Само ако милионер я е загубил можем да я вземем, но това няма как да знаем. Има още много суеверия за парите.

оша карма е и развалянето на пари. Ако имате нужда от дребни пари просто си купете нещо. За да не се нарушава енергията на обмен на пари, винаги трябва да взимате с лявата и да давате с дясната ръка. Лесни и бързи пари не трябва да държим вкъщи.

Колкото и да не ви се вярва, тяхната енергия ще повлияе зле на вас финансово. Тези бързи и лесни пари трябва да похарчите по-бързо. Нещо интересно - никога не сядайте на масата за вечеря, ако тя още не е сложена! Седенето на празна маса след залез слънце означава празен портфейл. Не трябва да пазим на масата нищо празно, като чаши, чинии, бутилки и др. С други думи - не трябва да има нищо празно до вас, за да ви е пълна банкова сметка. / За жената

И още: Суеверия за пари

 

От древни времена хората вярват в различни суеверия, свързани с пари.

Не всеки вярва в тях, но едно от най-разпространените в цял свят суеверие за пари е, че когато вземете пари, те трябва да престоят едно денонощие в дома ви, преди да започнете да ги харчите. Така парите ще се трупат в къщата ви.

Когато намериш монета, това е на късмет. Не трябва да се харчи тази монета, за да не изгубиш късмета. Тя се пази в портмонето или джоба, за да привлича нови пари.

Може от монетата да се направи талисман – тя се слага в малка червена кесийка от плат и се носи в джоба. Така талисманът привлича още пари.

Друг начин да се привлекат пари е в портмонето или портфейла винаги да се носи една малка монета, която е наречена за късметлийска. Тя никога не се харчи.

Финансов късмет носи и чисто нова банкнота, която стои винаги в портфейла. Тази банкнота не трябва да е с голям номинал, защото човек трудно може да се сдържи да не я изхарчи. Новата банкнота, която не трябва да има и една гънка, ще привлече пари в портфейла.

Вечер заем не се дава – това е старо суеверие, според което дадените назаем пари няма да се върнат скоро, но в продължение на дълги месеци ще има липса на пари. Според суеверието пари назаем не се дават, след като слънцето залезе – това е лош знак забъдещето на парите.

Дават се пари назаем само сутрин, но никога в понеделник – така цялата седмица ще тръгне на даване, а не на взимане на пари. Ако се даде заем сутрин, той ще се върне бързо, а освен това парите ще се трупат в този дом.

В понеделник не се плащат сметки и не се дават пари за покупки на големи неща – например кола. Това може да доведе до разорение за известно време, тъй като дадените в понеделник пари спират притока на други пари към дома.

За да има в дома на човек винаги пари, всеки понеделник трябва да се хвърлят три монетирано сутринта в коридора, точно пред входната врата. Така седмицата ще тръгне на добре във финансово отношение.

Тези пари не се метат с метла от пода, а вечерта в понеделник се вдигат с пръсти и се загъват в червена кърпа. След една седмица ритуалът се повтаря.sanovnik.bg

 

 Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
2
Onlinecashadvice (преди 5 години)
Рейтинг: 545 | Одобрение: 135
Това са глупости ако дядо ти е нямал то и баща ти няма да има, ако баща ти няма то и ти няма да имаш 

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама