Важно при пътуване - изберете ол инклузив и резервирайте онлайн

01.12.2021 / 11:46 0

Когато сте запазили полетите, идва ред на настаняването. То винаги се организира след полетите, тъй като при тях организацията е малко по-сложна. Препоръчително е да намерите хотел, който предлага гъвкавост за смяна на датите при нужда и включва ол инклузив.

Това са две много важни особености, тъй като от една страна ще имате възможност да донастроите датите за настаняване в движение, ако нещо с полетите се обърка, а от друга страна ще имате уредена храна и напитки за времето докато сте там.

Имайте предвид, че със сигурност ще има случаи, в които ще искате да се храните навън, но и такива, в които няма да ви се занимава да обикаляте от място на място за да похапнете, а просто ще искате да го направите в хотела.

Организирайте и резервирайте своята почивка онлайн

Вече отдавна отминаха онези времена, в които туристическите агенции даваха най-добрите оферти, а пакетните цени бяха най-добри, защото биваха организирани от опитни туроператори.

В наши дни хората, които резервират в офиси на агенции са предимно по-възрастните хора, които не могат да се справят толкова добре с новите технологии, докато за всеки по-млад човек не представлява проблем да бъде тур агент на самия себе си.

В сайтовете за резервации много често има в пъти по-добри оферти (вижте в TravelCard.bg и промоционалните предложения, които те имат за вас), така че съвсем спокойно можете да организирате ваканцията си, без да ставате от дивана.

Изберете добра локация и ол инклузив

Много важен момент при организирането на една почивка е решаването на въпроса с нощувките и храната. Изберете хотел, който да е на удобно място. Имайте предвид, че като туристи, вероятно няма да сте толкова добре запознати с района, ето защо локацията е от голямо значение.

Друга важна подробност е храната. Когато сте на почивка е много неудобно да се храните в стаята, защото често пъти липсват добри условия за това. Ходенето на ресторант е приятно, но човек не винаги има време и желание за това. Ето защо, много голям плюс  е ако хотелът предлага all inclusive (ол инклузив), така че да се храните навън единствено ако искате да хапнете нещо по-нестандартно.

 

*публикацияЗа реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама